Bestuur

Het Derde bestuur van Variscopic is een vijfkoppig bestuur, bestaande uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Onderwijs en Commissaris Externe Betrekkingen.

Met reeds twee mooie jaren achter de rug, is het derde jaar van start gegaan. In 2014 is Variscopic in het leven geroepen, in 2015 en 2016 is zij opgebloeid tot een ware vereniging waar studie en vriendschappen samen komen en in 2017 zullen de eerste studenten hun bachelor afronden. Het belooft een bijzonder jaar te worden waarin veel spannende dingen gaan gebeuren.

De eerste twee besturen hebben een mooi fundament gelegd, waarop het Derde Bestuur kan voortbouwen. Vol enthousiasme gaan zij het jaar tegemoet en zij zullen zich, onder het motto van Ab Imo Pectore, inzetten voor Variscopic om haar leden het allerbeste te bieden. Dit gaan zij doen aan de hand van drie speerpunten, die haar als een rode draad door het jaar heen gaan leiden: informatievoorziening, saamhorigheid en naamsbekendheid.

Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen belooft het Derde Bestuur plechtig zich vanuit het diepst van haar hart in te zetten voor Variscopic om er een fantastisch jaar van te maken!

Voorzitter Fleur de Geer voorzitter@variscopic.nl
Secretaris Sabine van Mierlo secretaris@variscopic.nl
Penningmeester Bart Keulen penningmeester@variscopic.nl
Commissaris Onderwijs Derek van Loon onderwijs@variscopic.nl
Commissaris Externe Betrekkingen Thijs van Deudekom extern@variscopic.nl

 

 

20160904_145358_2048