Vacatures

unnamedVACATURE TECHNISCHE STAGE LONGFONDS

De meeste mensen vinden ademen heel gewoon. Toch zijn er een miljoen mensen in Nederland met een longziekte. En voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die ze niet alleen kunnen winnen. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. We maken onderzoek mogelijk. We pakken vieze lucht aan. En we doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Het team Zorg houdt zich o.a. bezig met de onderwerpen goede zorg, arbeidsparticipatie, leefstijl. Medicatie is hierbinnen een belangrijk onderwerp. Voor productverbetering op

het gebied van inhalatiemedicatie zoeken wij een

Stagiair(e)

De functie

De dosisaerosol is de meest gebruikte inhalator bij astma en COPD. Patiënten en zorgverleners zijn het er over eens dat een van de grootste ergernissen hierbij is, dat de meeste aerosolen geen teller hebben. Daardoor weet je niet wanneer de inhalator leeg is. De gevolgen kun je je indenken. Als stage opdracht ga je aan de slag met het bedenken van een apparaatje dat je als teller kan bevestigen aan een dosisaerosol.

Werkzaamheden

Je maakt een projectplan en stemt dit af met de projectleider binnen het team Zorg van het Longfonds. Je gaat aan de slag met het consulteren van patiënten en bedenken van een prototype, dat je vervolgens toetst aan de wensen van patiënten. Ook adviseer je over het in productie nemen van de teller.

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste student die zich herkent in onderstaande punten:

  • HBO/WO niveau, met een technische studierichting;
  • Functioneert zelfstandig, is enthousiast, communicatief vaardig en leergierig;
  • Werkt projectmatig
  • Heeft inlevingsvermogen en voelt zich verbonden met het Longfonds;Wij bieden
  • Een leerzame stage periode voor 5-6 maanden;
  • Een bruto stagevergoeding van 300,- bij fulltime dienstverband;
  • Een gunstige locatie direct gelegen aan station Amersfoort.

Informatie

Lijkt deze stageopdracht je leuk? Houd je ervan je handen uit de mouwen te steken, werk je graag in een gedreven team en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, en motivatiebrief via de knop “Solliciteren”.

Voor meer informatie over de stage kun je terecht bij Xana van Jaarsveld, projectleider via: (033) 43 41 239 of via xanavanjaarsveld@longfonds.nl