poster filmavond

KT filmavond op de vleugel

Liefste KT’ers,

Nog even, en dan ligt de sneeuw alweer op de straten, zijn er pakjes te vinden onder de kerstboom en worden de meest epische kersttruien uit de kast getrokken. Nog even, en dan zijn we weer beland in de mooiste tijd van het jaar: KersTmis. En dat gaan wij KT’ers ook goed vieren door met z’n allen de meest kerstachtige kerstfilms te kijken. 

OP 18 DECEMBER VINDT DÉ GROTE KT KERST FILMAVOND PLAATS! 

De KT vleugel zal worden verbouwd tot een ware bioscoop, met kussens, zitzakken, luchtbedden, en een grote beamer. Wil jij verzekerd zijn van een lekker comfortabel plekje, neem dan je eigen kussens en/of luchtbed mee! Je bent vanaf half 6 welkom op de KT vleugel. Je kunt via onze facebookpagina eten bestellen van Rice & Pasta en vervogelgens zullen we 2 films gaan kijken. De DonaCie zal oliebollen, popcorn en drinken verzorgen, dus neem wat geld mee. Verder zal de KompasCie de bestemming van onze epische KT reis bekend maken, zorg dus dat je erbij bent!
Aangezien we natuurlijk de allerbeste kerstfilms willen draaien, hebben we voor jullie een poll gemaakt, waarin jullie je voorkeur kunnen laten horen. De twee films die het hoogste scoren, zullen worden afgespeeld.

BELANGRIJK: Trek je leukste, meest kerstachtige, meest epische kersttrui of onesie aan en dan zien we jullie allemaal de 18e!

Liefs,
EpiCie ‘17/’18