NuBeCo

nubeco logoErgens in juni heb je het lang verwachte mailtje van de DUO mogen ontvangen: je bent geselecteerd voor de mooiste studie in Nederland: Klinische Technologie. Dit jaar zal je gaan studeren aan drie universiteiten: Delft, Leiden en Rotterdam. Waarschijnlijk ga je op kamers wonen, ver weg van je ouders. Daarnaast rol je ook het studentenleven in: wat veel feestjes en vooral veel nieuwe vrienden betekent.

Dit alles is natuurlijk een enorme overgang van de middelbare school. Gelukkig zijn wij als NuBeCo er om te zorgen dat jullie studententijd een vliegende start zal maken. Wij zijn de officiële EersteJaarsWeekend-commissie van Variscopic. Het EersteJaarsWeekend (EJW) staat in het teken van kennismaking met de studie, studiegenoten, ouderejaars, de commissies en het bestuur der Variscopic, maar vooral heel veel gezelligheid! Dit jaar zal het EJW van Klinische Technologie plaatsvinden op 18, 19 en 20 augustus 2017, dus save the date!

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten leer je onder andere het awesome KT-lied en anti-liederen van andere studies, krijg je uitleg over meer studiegerelateerde zaken en handige tips voor de studie van ouderejaars. Daarnaast is er een puddingzwembad, krijg je met wedstrijdtafelen en heel goede feesten een inkijk in het prachtige studentenleven dat jullie de komende jaren te wachten staat.

Na het EJW staat de fantastische feestweek van de nieuwe studenten in Delft op de planning: de OWee. Tijdens het EJW vorm je met je studiegenootjes een Oweegroepje. Elk OWeegroepje krijgt twee ouderejaars KT’ers als mentor, samen ga je deze geweldige week gaat beleven. Tijdens de OWee maak je kennis met Delft en met het studentenleven. Hier horen activiteiten bij zoals een biercantus, een Delft city challenge en feesten op de verenigingen. Daarbij is het belangrijk dat je KT met trots vertegenwoordigt met de aangeleerde liederen.

Het EJW en de OWee bieden een uitgelezen kans om in één week al je studiegenootjes te leren kennen en zo een geweldige start van je studententijd te hebben.

Tot 18 augustus!

Liefs,
NuBeCo ‘16-’17

VoorzitterStijn van Weegberg
SecretarisLiza Kurucz
PenningmeesterEdwin Klinkenberg
Commissaris LogistiekMerel van der Maarel
Commissaris ActiviteitenYasmin Ben Azouz
Commissaris ExternRoza Weinzierl
QQ'erLuuk Bolhuis
contactnubeco@variscopic.nl

84af30fa-fb13-4505-bef9-4eac112a33e9