OraCo

unnamedWij zijn de OraCo ‘16-‘17, de carrièrecommissie van KT. De toekomstcommissie, herkenbaar aan onze blauwe jasjes en hemden. We bestaan dit jaar uit twee heren en vier dames, en hebben ontzettend veel zin om ons dit jaar voor jullie in te zetten!Wij zijn dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de studiegerelateerde lunchlezingen, workshops en misschien zelfs een excursie, om jullie te helpen oriënteren in het vakgebied van de Klinisch Technoloog, en erachter te komen wat wij precies kunnen betekenen.

Die vraag krijgen we vaak: ‘Wat doet de Klinisch Technoloog?’ Wij gaan jullie opties bieden om wat meer inzicht te krijgen in het antwoord op deze vraag, en om jullie te verdiepen in nieuwe, interessante ontwikkelingen. Dit gaan we doen door middel van verschillende lezingen over verschillende aspecten van de techniek in de gezondheidszorg, waarbij je tijdens de lunch, genietend van een broodje, kunt luisteren naar de verhalen van degenen die ons voor gingen.

Verder zijn wij van plan om, onder andere in samenwerking met de Kompascie, excursies te organiseren. Op deze manier krijgen jullie mee hoe ons vakgebied in de praktijk wordt toegepast, en kunnen jullie inspiratie opdoen voor eventuele stages of misschien zelfs een toekomstige baan!

Er staat nog meer op de planning, maar dat houden we nog even als verrassing! Houd de facebook en de website in de gaten voor onze evenementen, want wij gaan er alles aan doen om er een prachtig jaar van te maken!

Liefs,

OraCo ’16-‘17
BliKT vooruit

VoorzitterMathies Rondagh
SecretarisYvette Sol
Penningmeester/Vice ExternMarit Verboom
Commissaris Promo/LezingenThomas Poldervaart
Commissaris Extern/Vice PenningmeesterMarlein Vogels
QQ'erLuuk Bolhuis
contactcarrierecommissie@variscopic.nl
IMG_1509