205303_192906974170167_1770149664_n-938x300

Tapcommissie gezocht!

Beste studenten van Klinische Technologie,
 
Achterin onze faculteit 3mE is er een gigantisch mooie plek vlak voor de draaideur. De faculteitsbar ‘Het Lagerhuysch’ zorgt er op woensdag namelijk voor dat jij besluit nog lang niet naar huis te gaan! Heb jij deze bar nog niet gevonden? Een mooi moment om daar verandering in te brengen! Kom aankomende woensdag de eer van KT verdedigen met een pot tafelvoetbal of beerpong! Neem hierbij jouw project- / vriendengroep mee en kom de sfeer proeven bij jullie faculteitsbar! Zelf eten meenemen is niet nodig, er kunnen namelijk pizza’s besteld worden! Het Lagerhuysch Beheer staat op deze dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur de hapjes en drankjes voor jullie te verzorgen.
Om de dynamiek binnen de faculteit te versterken, zijn er tapcommissies opgesteld bij de verenigingen van onze prachtige faculteit 3mE die samen met Het Beheer op de woensdagen achter de bar staan. Er ontbreekt echter nog één tapcommissie van een vereniging… JUIST! Het Lagerhuysch Beheer zoekt nog tappers (tussen de 6 en 10 personen) van Klinische Technologie! Lijkt het jou leuk om net zo goed biertjes te kunnen tappen als Het Beheer? Meld jezelf aan op de interesselijst bij het KT bestuur, dan zien wij jou graag zo snel mogelijk achter de bar verschijnen!
Er zal een schema worden opgesteld waarmee per week afgewisseld wordt tussen de verschillende tapcommissies. Komen wij mensen tekort bij een andere tapcommissie maar heb jij wel zin om te tappen? Geen probleem, laat het ons weten! Wij zien jullie graag komende woensdag 5 oktober aan de bar! Voor meer informatie over het Lagerhuysch en het Beheer, kijk op onze website!
Wensch,
 
Het 24e Lagerhuysch Beheer