VvAA

VvAA is de grootste en oudste vereniging voor studenten en professionals in de zorgsector. Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan ruim 123.000 zorgverleners, waarvan 20.000 studentleden net als jij. Wij ondersteunen zorgverleners in elke fase van hun leven. Alles buiten het verlenen van zorg, is uitstekend geregeld. Zo blijft er meer tijd over voor de zorg van patiënten en cliënten.     

Wat doet VvAA nu al voor jou als student? Lid zijn heeft drie grote voordelen. 

Enorm netwerk: Met jouw lidmaatschap heb je toegang tot ons enorme netwerk in de zorg. Zo krijg je met ons magazine Arts en Auto Student een kijkje in de wereld van jouw vakgenoten. En via de VvAA App stel je direct jouw vragen aan een zorgverlener in het veld.

Voordelige producten en diensten: Ga je voor het eerst op kamers? Dan is het belangrijk om je goed te verzekeren. Speciaal voor jou is er het studentenpakket. Vanaf € 2,76 per maand krijg je van ons maar liefst drie verzekeringen in één pakket: een aansprakelijkheids-, inboedel- en ongevallenverzekering.

Carrière kickstart: Aan het einde van je studie helpen we je met een goede start van jouw carrière. We organiseren webinars over solliciteren en plannen een afstudeergesprek met je in. Ook kun je gratis jouw cv laten checken door één van onze adviseurs.

Kortom: VvAA is jouw stem en steun en bezorgt je een onbezorgde studententijd.

 

VvAA tijdens de CCE

Wist je dat een cv gemiddeld maar 8 seconden wordt bekeken? Met een goed cv zorg je er als toekomstige zorgprofessional voor dat je opvalt. Ook heeft een potentiële werkgever snel een goed overzicht van je kwaliteiten. Belangrijk, want vaak komen er veel verschillende cv's voorbij. Tijdens de CCE krijg jij tips en loopbaanadvies van een van onze ledenadviseurs.