TiiM congres

TiiM congres
Algemeen
Locatie:  De Fabrique (Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht)
Datum:  vrijdag 12 april 2019 t/m zaterdag 13 april 2019

Bemachtig hier TiiM Congres kaartjes die voor een groot deel bekostigd zijn vanuit het onderwijsteam!

Lieve KTers en TMers,

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april vindt Technical Innovations in Medicine (TiiM) Congres plaats. Dit is het jaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging voor Technische Geneeskundie (NVvTG). De NVvTG is de beroepsvereniging van en voor Technisch Geneeskundigen die zich inzet voor een positief imago van Technisch Geneeskundigen binnen Nederland.

Dit jaar is het congres twee dagen lang om te vieren dat 10 jaar geleden de eerste Technisch Geneeskundige afstudeerde. Op dit congres zullen meerdere TGers hun ervaringen delen, o.a.: Jonne Doorduin (TG in het Radboudumc ), Quirina de Ruiter (TG bij The National Insitutes of Health (USA)) en prof. Bram van Ginneken (o.a. Professor of Medical Image Analysis en hoofd van Diagnostic Image Analysis Group in het Radboudumc).

Het programma van de vrijdag bestaat uit meerdere sessies die plenair en parallel lopen. Hierdoor krijg je de kans om een onderwerp te kiezen wat jou aanspreekt. Na de lunch zal er een wetenschappelijke postersessie plaatsvinden. Op de zaterdag is er een mini-hackathon. Hierbij worden verschillende casussen toegelicht, waarna er in groepjes aan de casussen wordt gewerkt. Ook zullen er deze dag verschillende workshops zijn.

Kortom: De perfecte kans om in contact te komen met TGers, ervaringen te horen, inspiratie op te doen en het werkveld te leren kennen.

Dit congres is erg interessant en nuttig voor Klinische Technologie studenten. Het onderwijsteam vindt het erg belangrijk dat de studenten hier aanwezig zijn en zo het werkveld leert kennen. Daarom krijgen we vanuit het onderwijsteam 70 kaartjes beschikbaar die voor meer dan de helft gesubsidieerd worden. Hierdoor kan je een vrijdag + zaterdag ticket krijgen voor €42,50 ipv €110.

Masterstudenten en derdejaars bachelors krijgen voorrang op deze kaartjes. Daarnaast geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt.

De inschrijvingen sluiten op 29 maart 20:00 uur. Dus schrijf je snel in! Later krijg je bericht of je een kaartje hebt weten te bemachtigen. Als je je inschrijft verwachten we ook echt dat je beide dagen aanwezig zal zijn en de overige kosten betaald (€42,50).

LET OP: Mocht je één van deze 70 kaartjes hebben, maar ben je uiteindelijk toch verhinderd om naar het congres te gaan, moet je er zelf voor zorgen dat er een andere KTer/TMer voor jou in de plaats komt. Je kunt bij ons terecht voor de mogelijke wachtlijst/hulp. Wanneer je niet komt, maar wel één van deze kaartjes hebt bemachtigd en geen vervanging hebt geregeld, moet je de €67,50 vergoeding die je voor het kaartje heb gekregen terugbetalen. Op het congres zelf kunnen we je aanwezigheid controleren.

Voor meer informatie of het congres ga naar: https://www.tiim-conference.nl/

 

 

 

Het inschrijf formulier voor lidmaatschap NvVTG indien je lid wil worden (alleen voor masterstudenten) is te vinden via de volgende link: https://www.nvvtg.nl/over-nvvtg/lidmaatschap/ 

Bedrijven

Medical DeltaVvAAABN AMRO