TiiM congres

TiiM congres
Excursies
Locatie:  Galgenwaard Utrecht
Datum:  vrijdag 21 april 2023

Lieve masterstudenten, 
Op 21 april 2023 zal de volgende editie van het Tiim Congres plaatsvinden. De nieuwste innovaties op het gebied van technische geneeskunde zullen worden besproken. Het TiiM Congres brengt betrokken professionals en studenten bij elkaar. Voor meer informatie kan je terecht bij de TiiM website. 

Normaal kost een kaartje 35 euro. Nu kunnen wij melden dat wij de kosten voor een early bird studenten ticket vergoeden, dus dat is helemaal gratis voor jullie! (als je een ander ticket hebt vergoeden we alsnog de prijs van het early-bird ticket) Het enige wat je hoeft te betalen is een lidmaatschap bij NVvTG. Je lidmaatschapnummer heb je nodig om een ticket te kopen, dus je zult eerst het lidmaatschapformulier moeten invullen op de website van de NVvTG (https://www.nvvtg.nl/over-nvvtg/lidmaatschap/), mocht je dat nog nooit gedaan hebben!
Na het congres gaan we gezellig met zijn allen eten. Hier krijgen jullie ook korting op!

De tickets zijn nu in de verkoop op de website van TiiM, dus wees er snel bij zodat je bij de Early Birds hoort en al je ticketkosten vergoed krijgt! Schrijf je vervolgens ook in op de Variscopic site, zodat we weten dat je komt en we je ticket kunnen vergoeden.

TiiM ticketverkoop: https://www.tiim-conference.nl/tickets-tiim/
Inschrijven Variscopic voor korting: https://variscopic.nl/activiteiten/info/1306-nvvtg-congres

Liefs, Senescencie 22/23

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonSiemens Healthineers