Lunchlezing Medicine Project

Lunchlezing Medicine Project
Lezingen
Locatie:  EMC CO-1
Datum:  woensdag 22 februari 2023

Lieve KT’ers,

Heb jij altijd al willen weten hoe de gezondheidszorg in een ander land er aan toe gaat? Hoe een ziekenhuis in Afrika gepaste zorg levert zonder de faciliteiten die wij hier in Nederland hebben? Of lijkt het je gewoon leuk om naar het buitenland te gaan tijdens je studie en daar een gave ervaring op te doen?

Dan is het Medicine project van AIESEC misschien wat voor jou! - je krijgt de kans om 6-8 weken mee te lopen in een ziekenhuis in Nepal, India of Ghana! Hier schaduw en help je dokters met medische handelingen en/of help je met administratief werk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de rijke cultuur van deze landen te verkennen en word je op sleeptouw genomen door de locale AIESECers. Een unieke ervaring dus om buitenlandervaring op te doen binnen je vakgebied! Lijkt dit je wat, of wil je in elk geval meer weten over wat het Medicine project precies inhoudt? 

Kom naar de lunchlezing gegeven op 22 februari 2022 om te horen over het toelatingsproces, meer details over de projecten & ervaringen van KT-studenten!

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonSiemens Healthineers