Inhousemiddag Spark (Master)

Inhousemiddag Spark (Master)
Algemeen
Datum:  dinsdag 12 november 2019

Beste TMer,

 

Volgende week zal al de eerste activiteit van de SenescenCie plaatsvinden! 

Het gaat om een inhousedag op dinsdag 12 november bij het bedrijf Spark. Ondanks dat de oprichters ooit IO in Delft studeerden is Spark nu in Rotterdam gevestigd. 

Spark ontwerpt innovaties voor onder andere de zorg, in nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers. 

Om te weten te komen of het bedrijf je aanspreekt raden wij aan een kijkje te nemen op de site van Spark. Daar staat uiteraard meer informatie over het bedrijf maar ook kan je alvast een kijkje nemen in de vele medische cases die ze hebben gedaan! 

https://www.sparkdesign.nl/nl 

 

Bij Spark zullen wij een presentatie krijgen waarin we meegenomen worden in het gehele designproces en zullen een aantal medische cases aan bod komen. Het programma zal tot ongeveer 17:30 duren.  

We zullen om 13:50 verzamelen op station Delft zodat we gezamenlijk om 13:54 de trein kunnen nemen. 

Mocht je liever op eigen gelegenheid komen, het adres is de Benjamin Franklinstraat 515 in Rotterdam. Je wordt om 14:30 verwacht.

Vanavond om 20:00 zal de inschrijving open gaan. Let wel op, er zijn maar 20 plekken, wie het eerste komt, wie het eerste maalt!

Zet jezelf vooral op de reservelijst als de inschrijvingen al vol zitten, wellicht kunnen wij dan extra plekken regelen en kan toch iedereen mee.

Mocht je je hebben ingeschreven maar toch verhinderd zijn, schrijf jezelf dan weer uit via de site, misschien maak je iemand anders hier heel blij mee! 

Wij zijn super enthousiast en hebben er heel veel zin in, wij hopen dat het jullie ook aanspreekt! 

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben kunnen jullie altijd een berichtje sturen naar een van ons.

 

Groetjes,

 

Bart, Myrthe, Janno en Laura

Bedrijven

Medical DeltaVvAA