UITGESTELD: NavigaCie Rally

UITGESTELD: NavigaCie Rally
Algemeen
Datum:  zaterdag 4 april 2020 t/m zondag 5 april 2020
LET OP: vanwege de aangescherpte en verlengde maatregelen rondom het coronavirus kan de Rally 4-5 april niet doorgaan. Zie voor meer informatie je mail.
Goedemiddag KT coureur,
 
Eindelijk is het dan zo ver, de inschrijvingen van de jaarlijkse Variscopic Rally zijn officieel geopend! Hopelijk heb je al je medecoureurs bij elkaar geraapt, een auto om in te rijden en een teamnaam bedacht. Zoals je op de poster al hebt kunnen zien is het Thema dit jaar Route 66. Bereid je dus voor op een prachtige route door groene natuurgebieden, dorre vlaktes en bruisende steden! Zaterdag 4 april gaan we met z’n allen van start vanaf de parkeerplaats van onze prachtige faculteit 3mE.
Voor maximaal 45 euro (aanbetaling €20) ga je een prachtig weekend tegemoet waarin je puzzelt en feest met je mede KT’ers. Aangezien er waarschijnlijk te weinig bedden zijn, vragen wij aan iedereen die per se op een bed wil slapen een extra bijdrage van €1,50. Hiervoor zul je dus wel snel moeten inschrijven. Hopelijk zien we jou en je team gauw en wie weet kom jij wel als winnaar uit de bus/auto!
 
Met Kloppend Hart en Stalen Zenuwen,
NavigaCie