UITGESTELD: Clinical Career Event (CCE)

UITGESTELD: Clinical Career Event (CCE)
Algemeen
Datum:  vrijdag 1 mei 2020

Let op: wegens de coronamaatregelen wordt het CCE verplaatst naar een ander moment! De nieuwe datum zal zsm gedeeld worden.

Beste geïnteresseerde,

Op 1 mei 2020 zal in de aula van de TU Delft de Carrièredag van Klinische Technologie plaatsvinden. Ongeveer 250 studenten van zowel Klinische Technologie en Technical Medicine, als geïnteresseerden kunnen hier naartoe komen. De dag zal ingedeeld zijn in hoofdzakelijk 3 gedeeltes; een plenaire sessie aan het begin, breakoutsessies in de middag en als afsluiting een borrel. Gedurende de hele dag zal er ook een informatiemarkt zijn in de foyer.

De dag zal geopend worden met een plenaire sessie. Het bestuur van de studievereniging zal hier eerst een praatje doen.

De breakoutsessies zullen het gros van de dag vullen. Bedrijven, artsen en onderzoekers kunnen tijdens een breakoutsessie een workshop geven, een lezing houden, of een interessante discussie aanvoeren. Dit is dus de perfecte gelegenheid om als geïnteresseerd op een interactieve manier professionals te leren kennen

Gedurende het gehele event zal er in de foyer een informatiemarkt zijn. Hier zullen bedrijven staan waar je als student mee in gesprek kan gaan. Als masterstudent kan je op zoek zijn naar connecties voor bijvoorbeeld een stageplek, promotieplek of misschien zelfs een baan. Als bachelorstudenten kan je je oriënteren op het werkveld. De dag wordt afgesloten met een borrel waarbij de informatiemarkt blijft staan.

Mocht je vragen hebben, mail dan naar cce@variscopic.nl!

Liefs de CCE 2019-2020