Avondcollege; Med-Tech projecten in het Radboud MC en ET-ziekenhuis (Tilburg)

Avondcollege; Med-Tech projecten in het Radboud MC en ET-ziekenhuis (Tilburg)
Algemeen
Locatie:  Collegezaal D
Datum:  woensdag 11 december 2019

Ben jij benieuwd wat je als KT'er kan betekenen in andere ziekenhuizen dan het LUMC en het EMC?

Kom dan 11 december om 19:00 naar het avondcollege in collegezaal D, 3mE! Dit college wordt gegeven door het Radboud MC en het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis (ETZ), Tilburg. In twee uur zullen langskomen:

- Prof. dr. Thomas Maal; coördinator van het 3D-lab in het Radboud MC. Hij zal wat vertellen over VR, AR en het effect hiervan op de gezondheidszorg. Denk aan hologrammen in de wachtkamer en patient-specifieke planning. 

- Drs. Lars Brouwers; founder van het 3D lab in Sierra Leone en co-founder van het medical 3D-lab in het ETZ. Hij zal iets vertellen over 3D-printing technieken en de toepassing hiervan in het ziekenhuis. 

Beide zeer KT/TM gerelateerde onderwerpen, waar jullie niet alleen naar kunnen luisteren, maar ook aan kunnen bijdragen. Een van de onderliggende redenen van het college is dan ook het onder de aandacht brengen van stageplekken in een van deze twee ziekenhuizen bij TM-master studenten. Maar ook als je nog in de bachelor zit kan het leuk zijn om te zien wat jij op deze afdelingen zou kunnen betekenen!

Vooraf mee-eten?

Ook bieden wij de mogelijkheid aan om gezamenlijk met zijn allen te eten. Via het formulier kun je je aanmelden voor het avondcollege en ook gelijk inschrijven voor het eten en aangeven welke eazie wok je wil. Rond 18:15 zal het eten bezorgd worden. De deadline is dinsdag 10 december 12:00!

Bedrijven

Medical DeltaVvAA