Lunchlezing Work the World

Lunchlezing Work the World
Algemeen
Locatie:  Collegezaal C
Datum:  woensdag 8 januari 2020

Extra-curriculaire stage in Afrika, Azië of Latijns-Amerika?

Work the World is gespecialiseerd in op maat gemaakte extra-curriculaire stages in Indonesië, Vietnam, Cambodja, Zambia, Ghana, Tanzania, Peru, Mexico, Nepal, Sri Lanka en de Filipijnen. Onze bestemmingen bieden je de kans een stukje van de wereld te ontdekken maar geven ook een goed beeld van de gezondheidszorg in onderontwikkelde landen. Een perfecte combinatie dus.

Onze belangrijkste focus is het wegnemen van stress die vaak komt kijken bij het zelf organiseren van een stage in het buitenland. We ondersteunen je vanaf het moment dat je contact met ons opneemt totdat je weer terugkomt van je stage. Denk hierbij aan het creëren van een plek op basis van jouw wensen en niveau, het bieden van een privé accommodatie die je deelt met medische studenten van over de hele wereld, alle hulp bij de voorbereidingen, klinische supervisie ter plekke en 24/7 support.

Waarom kies je voor Work the World

Tijdens je studie technische geneeskunde naar het buitenland gaan is vaak een once in a lifetime kans dus deze moet perfect zijn. Met meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 12,000 studenten verder, kunnen wij je verzekeren dat je stage goed verloopt.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar ons lunchcollege op 08 januari van 12.45 - 13.30 Collegezaal C om alles te horen over Work the World en de mogelijkheden voor jou.

Bedrijven

Medical DeltaVvAA