Deloitte Inhouse Evening (master)

Algemeen
Datum:  dinsdag 7 april 2020

Beste TM ‘ers,

 

Dinsdag 7 april zal de tweede inhousedag van de Senescencie plaatsvinden! 

Het is er een die je zeker niet wilt missen. We zullen namelijk langsgaan bij Deloitte.

Deloitte is een groot consultancy bedrijf, onder andere, actief in de healthcare sector. De inhousedag vindt plaats van 17:00-20:00 op hun hoofdkantoor in Amsterdam (Gustav Mahlerlaan 2970) en Deloitte heeft een erg leuk en gevarieerd programma voor ons opgezet. Ze zullen ons informatie geven over de verschillende afdelingen die er zijn binnen Deloitte en we zullen een business case omtrent de regulatie van medische hulpmiddelen behandelen. Daarnaast staan er ook een rondleiding (leuk feitje: het is het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld) en een escape room op de planning. Om de avond af te sluiten worden er pizza’s verzorgd. Geef dus even je dieetwensen en allergieën door bij het inschrijven! We zullen om 15:39 de trein nemen vanaf Delft. 

 

Dus.. mocht je niet precies weten wat consultancy is, of ben je misschien nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een KT’er binnen consultancy? Dan is dit een uitgelezen kans om er achter te komen of het wellicht iets voor jou is! Er zijn 19 plekken, mocht je je hebben ingeschreven maar toch verhinderd zijn, schrijf jezelf dan weer uit via de site, misschien maak je iemand anders hier heel blij mee! De inschrijvingen gaan open op 17 maart 19:00 en sluiten op 1 april 19:00. 

 

Belangrijk: Neem je ID mee op deze avond! Wij zullen ervoor zorgen dat al jullie namen worden doorgegeven, er kan om je ID gevraagd worden om toegang te krijgen tot het gebouw.

 

Wij hebben er heel veel zin in en hopen dat jullie even enthousiast zijn!

 

Groetjes,

 

Bart, Janno, Myrthe, Laura en Marijke