OraCo Lunchlezing

OraCo Lunchlezing
Algemeen
Datum:  woensdag 20 mei 2020

Hallo lieve KT’ers,

Een tijdje terug hebben we via instagram gepeild of er animo is voor een webinar. Deze is met veel enthousiasme beantwoord dus zet allemaal 20 mei van 12.45 tot 13.45 in je agenda!

In deze lunchlezing zullen twee TG’ers aan het woord zijn. Maarten zal wat vertellen over zijn werk in het 3D lab van het Nederlands Kanker Instituut (NKI) Antoni van Leeuwenhoek en Mathijs zal wat vertellen over zijn bedrijf Technical Medical Solutions. Beide hebben ze o.a. een focus op 3D medische toepassingen. Een super interessante mogelijkheid dus om meer te weten te komen over de rol van KT’ers zowel in de kliniek als in het bedrijfsleven!

Normaal worden jullie tijdens een lunchlezing voorzien van belegde broodjes maar nu is de uitdaging aan jullie om een creatieve en lekkere lunch te maken. Stuur een foto van je lunch op naar oraco@variscopic.nl en verdien een plekje in de spotlight op de Variscopic Insta!

Om zeker te zijn dat je brandende vragen beantwoord worden is het verstandig om van te voren alvast vragen door te geven, maar het zal ook mogelijk zijn dit live te doen.
Tot dan!

Liefs,
OraCo ‘19/’20

Voor meer informatie:
Nederlands kanker instituut 
Technical Medical Solutions BV