Commissie Interesse Activiteit

Commissie Interesse Activiteit
Algemeen
Datum:  maandag 14 september 2020

Aankomende maandag 14 september vindt de commissie interesse activiteit plaats! Dit maal is buiten in het Delftse Hout op het BBQ veld. Om alles in de juiste banen te leiden ivm COVID-19 zullen er twee shifts worden gemaakt. De eerste shift is alleen voor de eerstejaars die interesse hebben in commissies en de leden van de commissies zelf. Deze shift is van 18.00 tot 19.30 uur. De tweede shift is voor de ouderejaars en de leden van de commissies zelf. Deze shift is van 19.30 tot 21.00.

De commissies zullen verspreid staan over dit veld zodat niet teveel mensen op hetzelfde moment bij elkaar staan. Je kan langs de commissies lopen voor een kort praatje, uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand. Dit zal door ons worden gewaarborgd en wij zullen hier jullie op aanspreken wanneer dit niet gebeurt! 

We vragen je vriendelijk om na je shift of verder te verplaatsen ergens in het Delftse Hout of naar huis te gaan zodat er niet te veel mensen op het veld blijven hangen. Alleen samen zorgen we voor een mooie activiteit.

Wij zullen zorgen voor fris en bier! Het is ook mogelijk om mee te eten! We zullen eten bestellen bij Rice&Pasta.

Kortom, schrijf je snel in en hopelijk tot maandag!

Bedrijven

Medical DeltaVvAA