Donacie: Spelavond

Donacie: Spelavond
Algemeen
Datum:  donderdag 19 november 2020

Weledelgeboren KT’ers,

Na een lang en pittig kwartaal kunnen we nu eindelijk zeggen dat systeem bio voor de eerstejaars achter de rug is. Wij van de Donacie koesteren de positieve verwachting dat iedereen er goed doorheen is gekomen en dit weekend lekker tot rust is gekomen om fris en fruitig aan het derde blok te beginnen.

Het vooruitzicht dat het onderwijs van de komende tijd voornamelijk dan wel niet volledig online zal zijn, is erg mager en wij kunnen ons voorstellen dat de dopamine flow hierdoor enigszins beperkt is. Iedereen wacht met smacht op een goede reden om zijn of haar labjas weer aan te kunnen trekken. En daarom heeft de Donacie voor jullie een ongelooflijk mooi practicum opgezet waarin we gaan onderzoeken hoe goed KT’ers zijn in spelletjes en welk duo uiteindelijk domineert. Voor dit onderzoek zijn er een aantal materialen nodig, die wij inclusief een aantal goodies voor een klein bedrag aan jullie zullen leveren. Verder zouden we natuurlijk de Donacie niet zijn als we er geen geld mee op zouden halen voor een goed doel. Dit jaar zullen we geld in gaan zamelen voor Vrienden van het Sophia. Deze stichting zet zich in voor de kinderen die opgenomen zijn in het Sophia kinderziekenhuis. Des te meer reden om je in te schrijven.

Dus trek je labjas uit de kast, zoek je favoriete mede KT’er op en zorg dat jullie je inschrijven! De spelletjes avond zal donderdag 19 november om 20:00 online van start gaan. Schrijf je voor dinsdag 17 november 12:00 in om de nodige materialen te kunnen ontvangen! Daarna inschrijven kan ook nog, maar dan moeten de materialen voor beerpong zelf geregeld worden.

Liefs, DonaCie

Bedrijven

Medical DeltaVvAA