Commissieinteresse GalaCo & NavigaCie (+ Scope)

Commissieinteresse GalaCo & NavigaCie (+ Scope)
Algemeen
Datum:  dinsdag 12 januari 2021 t/m vrijdag 22 januari 2021

Wil jij na een halfjaar studeren wel weer eens wat anders? Wil je een nieuwe groep KT'ers leren kennen en samen een evenement neerzetten? Geef dan jouw commissie-interesse op voor de GalaCo en/of de NavigaCie! Wil je liever aan een project werken voor basisschoolleerlingen, geef dan interesse op voor MOVE vóór 22 januari

De GalaCo zal in het begin van het volgende jaar een groots gala organiseren voor alle leden van Variscopic. Altijd al gedroomd van rode lopers, mooie jurken en smokings, dan is dit zeker iets voor jouw! Meer vragen? App of mail Joris!

De NavigaCie zal weer een rally gaan organiseren, ook voor het begin van volgend jaar. Wil jij een mooie routes met uitdagende puzzels uitzetten die eindigt in een groot feest? Geef dan je interesse op! Vragen? App of mail Jennifer!

Hiernaast bieden wij de optie om je aan te melden voor MOVE. Dit is een project dat zich richt op basisschoolkinderen in minder kansrijke wijken van Delft. Voor meer informatie, klik hier! Vragen? App of mail Jayanti!