DonaCie Sponsorloop

DonaCie Sponsorloop
Algemeen
Datum:  zaterdag 19 juni 2021

Beste, weledelgeboren, sportieve, KT’ers, 

Aan het begin van het jaar werd het maar al te pijnlijk duidelijk dat we aanzienlijk minder zijn gaan bewegen met zijn allen ten opzichte van vorig jaar. Nu is het einde van het semester in zicht en komen de versoepelingen gepaard met het hemelse zomerweer waar iedereen al zo lang naar heeft uitgekeken. Iets waar wij de Donacie maar al te gulzig gebruik van willen maken tijdens onze laatste activiteit van het jaar!  

Op 19 juni tussen 11:00 en 13:00 organiseren wij een sponsorloop in het Delftsehout. Een uitgelezen moment om je vitamine D tekort aan te pakken en eens goed je benen te strekken. De inschrijving is gratis. Mocht je een heerlijke after-run lunch willen, dan verzorgen wij deze voor slechts 2 euro om het herstelproces goed van start te laten gaan! Verder zal de persoon die het meeste geld ophaalt, een mooie prijs in ontvangst nemen! Wij zullen ons best doen om de hoogst mogelijke prestatie uit elke renner te halen door langs de route te staan met water en positiviteit.

Inschrijven kan t/m 18 juni, maar geef jezelf wel genoeg tijd om sponsoren te vinden. Het sponsorformulier vind je hier. Al het geld dat wordt opgehaald zal gedoneerd worden aan het goede doel Vrienden van het Sophia.

Sportieve groetjes,

de Donacie