Commissie interesse borrel / Lustrum thema bekendmaking

Commissie interesse borrel / Lustrum thema bekendmaking
Algemeen
Datum:  donderdag 20 september 2018

Lieve KT’ers,

20 september vindt de commissie interesse bbq + borrel plaats. Net nieuw op KT, of een fanatieke ouderejaars, dit is je kans om te shinen! Heb je interesse in het doen van een commissie bij KT? Dan is dit dé mogelijkheid om alle commissies te leren kennen en je gelijk in te schrijven bij de commissie die bij je past. Heel leerzaam, maar vooral ook heel gezellig! Ook als je geen interesse hebt in het doen van een commissie op KT ben je van harte welkom. Het thema van ons lustrum zal namelijk ook deze avond bekend worden gemaakt, dus extra reden voor een feestje.

We beginnen om 17:00 met een heerlijke BBQ voor een schraal prijsje van 5 euro. Eet je mee? Meld je dan aan via de inschrijfknop bovenaan de pagina.

Verder zijn de beschrijvingen van alle commissies op deze site, onder het kopje vereniging, te vinden. Mocht je je dus alvast een beetje in willen lezen, dan kan je daar terecht!

Kun je er nou niet bij zijn op 20 september, maar wil je je toch graag inschrijven voor een commissie? Geef dan je top 3 op via dit formulier.

Tot de 20ste!

Kusjes,


EpiCie
“Episch verantwoord”

Bedrijven

Medical DeltaVvAAABN AMRO