Inschrijving VariSki

Inschrijving VariSki
Algemeen
Datum:  vrijdag 5 oktober 2018 t/m maandag 8 oktober 2018

Lieve KT’ers,

Zoals jullie weten viert Variscopic dit jaar haar allereerste lustrum! En dat betekent dat we dit jaar met de eerste editie van de VariSki wintersportreis de pistes met een grote groep KT’ers onveilig gaan maken! Of je nou een doorgewinterde wintersporter of een ervaren après-skiër bent, er zal voor iedereen wat te beleven zijn. Het belooft een week te worden met veel sneeuw, veel bier en vooral onvergetelijke ervaringen!

Achter de schermen zijn wij al enige tijd bezig om deze reis voor jullie neer te zetten. Na lang wachten is het nu eindelijk zover: de inschrijfdatum is bekend! Daarvoor zetten wij nu even alle belangrijke informatie over de reis op een rijtje: 

De reis gaat naar Val Cenis, in Frankrijk.
We zullen met de bus vertrekken op zaterdag 2 februari en terugkeren op zondag 10 februari 2019. 
Het verblijf is in appartementen, waar zelf gekookt kan worden. Uiteraard zijn er ook genoeg restaurantjes om van te genieten. 
Voor onervaren skiërs/snowboarders is het mogelijk om lessen te boeken.
Naast het skiën en snowboarden zullen wij activiteiten en feestjes organiseren.
Informatie over prijs en betaling volgt.

De inschrijving zal via de Variscopic website opengaan op vrijdag 5 oktober 2018 om 13:00 uur en sluiten op maandag 8 oktober 2018 om 13:00 uur. Omdat wij iedereen een eerlijke kans willen geven om zich in te schrijven en omdat wij een goede mix van alle jaarlagen willen hebben op de reis zullen wij per jaarlaag een aantal plekken verloten. De inschrijving is dus nog niet definitief en er hoeft ook nog niet betaald te worden. In totaal kunnen er 60 mensen mee op de reis. Als je je hebt ingeschreven zul je op dinsdag 9 oktober 2018 horen of je mee kan en wordt je inschrijving definitief gemaakt. 

Mochten jullie vragen hebben stuur dan een mailtje naar variski@variscopic.nl en dan zien we jullie hopelijk allemaal op de piste!

Groetjes,

VariSki ‘18

Bedrijven

Medical DeltaVvAAABN AMRO