Ouderdag ParendiCo

Ouderdag ParendiCo
Algemeen
Datum:  vrijdag 14 juni 2019

Op vrijdag 14 juni wordt er een ouderdag georganiseerd voor alle eerstejaars en hun ouders. Het programma zal rond 12.00 uur starten met een lunch, waarna er een uitgebreid programma volgt. Dit alles zal rondom het thema 'Beweeg mee met KT' zijn. Neem je ouders mee naar een Matlab practicum of volg een demo in het bewegingsregistratielab. Ook is er een anatomie practicum, laparoscopie boxen en kun je met je ouders een consult oefenen. Verder is er een gastcollege en een professionele rondleiding over de hele campus. Kortom: een middag waar je samen met je ouders aanwezig wilt zijn! De dag zal rond 17.00 uur worden afgesloten met een borrel. Er is plek voor 200 personen in totaal (ouders en studenten), dus schrijf je snel in! De kosten zullen €5 per persoon bedragen. 

Omdat sommige ouders van ver komen en/of nog wel even gezellig willen blijven, hebben we ook een dinermogelijkheid. Dit diner zal een driegangendiner met drie drankjes zijn bij het Boterhuis in het centrum, en bedraagt €25 per persoon. Hier is plek voor 60 man.

 

Ben je tweedejaars of ouder en wil je toch (met je ouders) naar de ouderdag komen? Stuur even een mail naar parendico@variscopic.nl, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

 

Groetjes en tot dan,

ParenDiCo 2018/2019

 

PS: de inschrijving gaat open op 14 mei om 13.00 via deze pagina!

Bedrijven

Medical DeltaVvAAABN AMRO