't Lagerhuysch

Het 29ste Lagerhuysch Beheer beheert een jaar lang de faculteitsbar van 3mE: 't Lagerhuysch! Je kunt ons herkennen aan onze rode blousjes bij de bar, waar we de borrels verzorgen en alles soepel laten lopen. De borrels zijn voor maritiemers, werktuigbouwers en klinisch technologen en daarom wordt er elk jaar geprobeerd al deze studies ook in het Beheer te vertegenwoordigen. Dit jaar bestaat het beheer uit 3 mensen. Naast de drie beheerders is er vanuit elke SV ook nog een RVT’er, zo is er altijd goeie communicatie en werken we veel samen bij activiteiten.

Kom zodra het weer kan vooral langs op de woensdagmiddagborrel. Hier krijg je de kans om na een lange dag studeren te ontspannen met overheerlijke drankjes. We hebben niet alleen gewoon bier, maar ook iedere keer weer een ander speciaalbiertje op de tap staan. Daarnaast kun je ook Jillz, wijn, fris en bitterballen bij ons bestellen. Ook is er altijd de mogelijkheid te tafelvoetballen. Als de middag toch stiekem in avond overgaat is er nog de mogelijkheid pizza’s te blijven eten bij ons! In de zomer gaan de deuren open en kun je in de zon genieten van je biertje. Kortom het is altijd gezellig en de sfeer is top!

Vanuit elke SV is er een tapcommissie, zij bestaan uit eerstejaars. Deze drie teams aan tappers staan om de beurt achter de bar bij de Wobo’s. De borrel is dus meteen ook de plek om de eerstejaars te leren kennen. Ook bestaat er sinds 2021 de LAC, de Lagerhuysch activiteiten commissie. Zij organiseren themaborrels, feesten en zorgen ervoor dat er ook online nog activiteiten georganiseerd worden.

Meer informatie over het Lagerhuysch is te vinden op www.lagerhuysch.nl. Heb je zelf interesse in het organiseren van een borrel of ander evenement óf heb je een vraag of opmerking? Dan kun je altijd contact op nemen met de secretaris door te mailen naar secretaris@lagerhuysch.nl.

Tot aan de bar!
Het 29ste Lagerhuysch Beheer

Voorzitter Cindy He (KT)
Secretaris Marlise Verwijs (MT)
Penningmeester Daan Berk (MT)
Raad van Toezicht Jennifer Juch (Variscopic), Tjeerd Schoppink(Froude), Jesse Niers (Leeghwater)
Contact secretaris@lagerhuysch.nl