't Lagerhuysch

Wij zijn het 28e Lagerhuysch Beheer. Wij beheren een jaar lang de mooiste bar van Nederland: ‘t Lagerhuysch! Je kunt ons zien shinen in onze rode blousjes bij de bar. Wij verzorgen de borrels en zorgen ervoor dat alles soepel loopt. De borrels in ‘t Lagerhuysch zijn voor klinisch technologen, maritiemers en werktuigbouwers. Het Beheer bestaat uit 1 KT’er en 4 WB’ers.

Iedere woensdag kun je aan het eind van de middag binnenlopen voor een lekker biertje en een potje tafelvoetbal met je studiegenoten. We hebben niet alleen gewoon bier, maar ook iedere keer weer een ander speciaalbiertje op de tap staan. Daarnaast kun je ook fris, bitterballen & loempia’s en wijn bij ons bestellen. Je hoeft niet naar huis om te eten, want dat kan namelijk ook bij ons met pizza.

Wij organiseren themaborrels, speciaalbierenborrels en veranderen soms in een sportcafé waar Olympische Spelen en voetbal gekeken kan worden. In de zomer gaan de deuren open en kun je in de zon genieten van je biertje. Kortom het is altijd gezellig en de sfeer is top!

Voor meer informatie kan je altijd nog even kijken op onze website: www.lagerhuysch.nl

Tot aan de bar! 

Voorzitter Floor van Lunen
Secretaris Sem Hennekam
Penningmeester Ernst Cancrinus
Vice-voorzitter Marloes Wempe
Commissaris Prominent Lisa de Bruijn
Raad van Toezicht Jeroen Teurlings (Variscopic), Servaas Sanders (Froude), Pim van der Velde (Leeghwater)
Contact secretaris@lagerhuysch.nl