Partners

MD Squared             

MD squared is een consultancy bedrijf, gespecialiseerd in het 
ondersteunen van startups en scaleups in de MedTech sector. Wij zijn 
betrokken bij het succesvol op de markt brengen van innovaties in de zorg. Van chirurgische robots tot aan stents en van AI tot aan remote patient care.  
 
Om een innovatief medical device op de markt te brengen, moet een 
bedrijf aan wet- en regelgeving voldoen. Dit kan per land verschillen. Ook is het belangrijk om de commerciële doelstellingen en klinische 
bewijslast met elkaar af te stemmen zodat de innovatie daadwerkelijk bij de patiënt terecht komt. Een startup of scaleup heeft vaak onvoldoende expertise en middelen om te begrijpen hoe al deze keuzes samenhangen. 
  
Het team van MD squared begeleidt MedTech bedrijven door het (regulatoire) doolhof naar succesvolle marktintroductie. Naast de strategie, ondersteunen wij bij de uitvoering zodat de plannen ook gerealiseerd worden. Dit doen wij met experts met allemaal een 
verschillende achtergrond. Werken bij MD squared betekent dus dat je op verschillende gebieden naar een MedTech innovatie leert kijken.

 

Spark Design

Spark is a leading design agency that delivers meaningful innovation. From our studio in Rotterdam we develop ground breaking medical device innovations trough design expertise and co-creation. We help companies develop their future products. Merging seamlessly with the workflow of doctors, nurses and operators supports the acceptation of
innovation. With a combination of user-centered design, advanced technology, an agile design process and regulatory expertise we support our clients throughout all phases of development. Big challenges need creativity and new perspectives. We develop innovative and robust products that improve the patient outcome and quality-of-life by leaps, not steps.

KINASE

KINASE biedt zorgorganisaties consultants met een medische achtergrond. Door onze ervaring op de werkvloer vinden we de aansluiting die nodig is. Zo kunnen we samen met onze opdrachtgevers de organisatorische en technologische uitdagingen van de zorg aangaan. Naast KINASE Consultancy staat Young KINASE, dé plek waar studenten zich op flexibele basis inzetten voor digitale transformaties in de zorg. 

Vandaag zullen Erik Golbach en Lidy Kuster je meenemen in het  werk als zorgconsultant en hoe een technisch geneeskundige achtergrond daarbij van toepassing kan zijn. 

Heb je nog vragen? 
Onze collega’s op de bedrijvenstand vertellen je graag over de mogelijkheden bij KINASE.

MedScaler

MedScaler is gespecialiseerd het uitvoeren van marktintroducties voor innovatieve MedTech en digitale zorg innovaties in Nederland, Duitsland, België en Noord-Amerika. De Health Innovators van MedScaler lossen in hoog tempo complexe zorginnovatie vraagstukken op. Bij MedScaler werk je aan marktonderzoek, voer je gesprekken met medisch specialisten over de implementatie van de laatste technologische ontwikkelingen, en denk je mee over internationaliseringsstrategieën van snelgroeiende MedTech en eHealth startups. Je maakt impact door bij te dragen aan de opschaling van de laatste innovaties, om de zorg voor patiënten te verbeteren en het zorgsysteem betaalbaar te houden. Wil jij naast de technische kant, ook de ‘business kant’ van de zorg leren kennen? Spreek dan een van de Health Innovators van MedScaler aan tijdens het Clinical Career Event of schrijf je in voor de break-out sessie!

ChipSoft

Wil jij meehelpen de zorg te verbeteren, maar zie jij jezelf niet direct aan het bed van een patiënt staan? Neem dan eens een kijkje bij ChipSoft, dat al jaren aan de top staat als het gaat om zorgautomatisering. ChipSoft heeft altijd plek voor developers en consultants met talent. Als marktleider op het gebied van zorg-ICT voorziet ChipSoft veel Nederlandse en Belgische zorginstellingen van efficiënte, innovatieve softwareoplossingen. Geïntegreerde oplossingen binnen één systeem – HiX - die zorgen dat zorgverleners op het juiste moment de juiste zorg kunnen bieden. Met gepassioneerde developers en consultants, die stuk voor stuk hart hebben voor de zorg, ontwikkelt het bedrijf vanuit Amsterdam, Antwerpen, Heerenveen en Hoogeveen oplossingen die de registratielast voor zorgverleners vermindert, de samenwerking tussen zorginstellingen verbetert en de patiënt meer regie geeft over zijn of haar behandeling. ChipSoft ontzorgt hiermee grote academische ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen, GGZ-instellingen, zelfstandige klinieken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstanties. Met HiX als totaaloplossing voor de zorg zijn zorginstellingen van allerlei omvang altijd klaar voor nu én voor de toekomst. Daarin speelt digitale samenwerking en gegevensuitwisseling tussen alle partijen rondom de patiënt een steeds grotere rol.

Help jij graag mee de zorg verbeteren met slimme ICT? 
Stuur dan een mail naar recruitment@chipsoft.com.

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonSiemens Healthineers