Kompascie-reis inschrijving

Heee lieve KT'ers,

Eindelijk is dan de locatie bekend, we gaan naar Nantes!!! Heb je nou net zoveel zin als ons om samen op reis te gaan? Meld je dan via dit formulier aan! Let op, we hebben beperkte plekken, dus zorg dat je er snel bij bent, VOL = VOL!! Wij van de KompasCiehebben er super veel zin in en we hopen jullie ook!

Let op: Inschrijving via dit formulier betekent nog geen definitieve inschrijving! We werken met een reservelijst. Na je inschrijving krijg je zo snel mogelijk een mailtje met of je ingeschreven bent, of dat je op de wachtlijst bent gezet. Op de wachtlijst kun je mogelijk alsnog mee met de reis als iemand anders zich afmeldt. 

Un voyage fasciNantes!!

De KompasCie

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijving

We mikken op een bedrag van ongeveer €210,- voor de reis. Voor deze inschrijving geldt voor nu een aanbetaling van €80,-.

Annulering

Het kan natuurlijk gebeuren dat de reis wegens coronamaatregelen of andere overmachtsredenen moet worden geannuleerd. Uiteraard zullen we er als commissie en Variscopic-bestuur voor zorgen dat kosten wegens annulering zo laag mogelijk of zelfs nul zullen blijven.