Mentorinteresse formulier

Lieve sjaarsch,
Het eerstejaarsweekend zal ook dit jaar weer het allerleukste weekend van het jaar zijn, en om dit neer te kunnen zetten hebben we natuurlijk ook wat mentoren nodig! Daarom willen we traditiegetrouw aan jullie, de eerstejaars, vragen of jullie mee willen helpen de komende eerstejaars wegwijs te maken in het studentenleven en in Delft. 
Om je hiervoor aan te melden vul je onderstaand formulier in, en maak je met zn tweeën een filmpje van een paar minuten lang waarin je beschrijft (maar vooral eigenlijk laat zien) waarom jullie de allerleukste en beste mentoren zouden zijn. Dit filmpje stuur je vóór 31 maart in naar nubeco@variscopic.nl.
Op 4 april hebben jullie de mogelijkheid om in real life te laten zien hoe graag jullie mentor willen zijn. Het thema van deze avond is NuBeCartoon. Wie was jouw Disney xd of Nickelodeon superheld? Kom uit je ananas, kies je favo Pokémon en gebruik jouw beste yu gi oh kaart om de NuBeCo te overtuigen dat jullie mentor moeten worden.
Ondertussen kun je natuurlijk ook op andere manieren aan ons tonen dat je interesse hebt in het mentorschap, dus wees creatief.

Liefs,
NuBeCo 18-19

Velden met een * zijn verplicht.

VragenBedrijven

VvAAAethonStaffYou