PKV materiaal

 Beste aankomend tweedejaars,

Komend jaar zul je PKV-lessen gaan volgen. Dit staat voor Praktische Klinische Vaardigheden en houdt onder andere lichamelijk onderzoek in. Hiervoor heb je materiaal nodig. Dit materiaal kun je via ons bij Stethoscoopspecialist kopen. Wij bieden een pakket aan met alle verplichte voorgeschreven materialen. Je kan je pakket dan in de eerste week van het nieuwe jaar ophalen op het hok, mits je voor 15 juli hebt besteld, anders zullen de materialen later geleverd worden. 

Voor de PKV-lessen heb je de volgende spullen nodig:
 - Stethoscoop (de Littmann III)
 - Meetlint
 - Huidpotlood
 - Goniometer

Bij de Littmann kun je kiezen uit standaard kleuren en speciale kleuren en voor 9,90 euro extra kun je jouw Littmann laten graveren met 22 tekens.
Wij bieden een meetlint, huidpotlood en goniometer aan in één PKV-pakket. 
Daarnaast kun je een hoes kopen voor je stethoscoop. Dit is echter niet verplicht. Je kunt kiezen uit de volgende hoezen:

 https://www.stethoscoopspecialist.nl/index.php/stethoscopen/hoes-voor-stethoscopen.html

Wat kost het?
 

Littmann III €93,50
Littmann III special  €100,55
Littmann III special + €108,00
Gravering €9,90
Stethoscoop hoes  €9,60
Pakket PKV  €10,00

 

Dat is best duur! Kan het niet goedkoper?

Ja, de stethoscoop is duur, maar bedenk dat je hiermee ook later je masterstages gaat doen en dat dit model ook wordt goedgekeurd bij de co-schappen, in het geval dat je gaat schakelen naar geneeskunde.
We hanteren voor jullie de best mogelijke prijs. Misschien kan het dus ergens anders een paar cent goedkoper, maar hier weet je in ieder geval dat je de goede spullen krijgt. Daarnaast ontvangt de vereniging sponsoring wanneer jullie via ons inkopen. Het is dus gemakkelijk voor jullie, het is zo goedkoop mogelijk en je steunt de vereniging. 
 

Er kan gekozen worden uit de volgende kleuren voor de Littmann III stethoscoop. 
 

Velden met een * zijn verplicht.

PKV-materiaalLittmann III kleuren


Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethon