Vragenlijst Mentoren 2020

Hey hoi hallo, leuk dat jij mentor wil worden! Zoals in de mail gezegd is willen wij jullie ook vragen deze vragenlijst in te vullen. Door creatieve antwoorden in te vullen val je meer op en maak je meer kans om mentor te worden. Deze vragenlijst moet samen met filmpje uiterlijk 23 juni ingeleverd worden!!

Het filmpje dien je te uploaden naar youtube/vimeo, 'verborgen' te maken en de link hiernaar in het formulier in te vullen! Vergeet zelf niet te testen of het filmpje goed afspeelbaar is en er geen auteursrechtclaims zijn!

Let op: op dit moment schrijf je je in als mentor voor het EJW. Het EJW is 14, 18 en 19 augustus 2020, deze data moet je dus allemaal beschikbaar zijn! De kans is aanwezig dat je als EJW mentor aangeboden krijgt ook OWee mentor te worden. Dit moet echter nog vanuit het OWee bestuur vastgesteld worden.

Mocht je nog vragen hebben of als er iets onduidelijk is kun je ons altijd een appje sturen of mailen via nubeco@variscopic.nl.

Velden met een * zijn verplicht.

Mentorschap
Persoonsgegevens duo 1

Vul deze vragen in met de persoonsgegevens van persoon 1.

Persoonsgegevens duo 2

Vul deze vragen in met de persoonsgegevens van persoon 2.

Breinkrakers

Vul gezamenlijk deze vragen in.
Het Filmpje

Lever hier jullie filmpje in.

Upload het filmpje naar youtube, vimeo of een ander online videoplatform, zet de instellingen zo dat je het filmpje alleen met de link kan bekijken (verborgen) en drop de link hieronder!

Test ook even of het filmpje en het geluid werkt! Mocht het niet lukken of heb je andere vragen, neem dan even contact met ons op!Bedrijven

Medical DeltaVvAAABN AMRO