U bent hier:

Bijles en begeleiding

Op het gebied van begeleiding van studenten biedt de TU Delft verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie en een overzicht kun je de volgende website raadplegen: https://www.tudelft.nl/studenten/begeleiding/

Ook heeft de TU Delft een e-Health tool waar je gratis, eenvoudig en anoniem kan werken aan je welzijn: tudelft.nl/wellbeingtool

Studieadviseurs
Binnen de faculteit (3mE) zijn er een aantal studieadviseurs werkzaam die hulp kunnen bieden. Zij kunnen advies geven over persoonlijke en studiegerelateerde vragen en problemen. Voor meer informatie kun je in het submenu op studieadviseurs klikken.

Career & Counselling Services
Vanuit de TU Delft is er een team opgezet die je kan helpen op carrière en op persoonlijke gebied. Zo worden er verschillende activiteiten georganiseerd en hebben zij bijvoorbeeld studentpsychologen en een topsportcoördinator in dienst. Voor meer informatie kun je in het submenu op Career and Counselling klikken.

Bijlesplatform
Hier vind je bijles voor KT-studenten door KT-studenten. Via dit platform wordt je gekoppeld aan een student die jou kan helpen, of aan wie jij uitleg kan geven. Wil je het aanbod zien of je aanmelden om bijles te geven of te krijgen? Klik dan links in het menu op 'Bijles: Vraag en Aanbod'. 

Sponsoren