Florence Elise Smits

Lieve leden, 

Dit jaar zet ik mij in voor deze mooie vereniging voor de allermooiste en leukste studie. Dit doe ik in de functie van secretaris. Dit betekent dat ik alle mailtjes en telefoontjes probeer te beantwoorden of anders iemand vind die dat voor mij kan doen. Daarnaast ben ik de QQ'er van de PerspiCo en de NuBeCo, wat ik echt super leuk vind!

Maar voordat ik hier in Delft kwam, woonde ik in Bussum waar ik het heel erg naar mijn zin had. Op 17 jarige leeftijd ben ik naar Delft gegaan, wat misschien nogal jong was, maar wat ik prima te doen vond. Ik ben toen in mijn eerste jaar in Delft lid geworden bij het D.S.C. en heb daar een hele leuke club gemaakt en heb daar mijn fantastische huis gevonden. 
Een jaar later heb ik me toen ook nog ingeschreven bij Laga en heb ik een jaar lang competitie geroeid met mijn ploegje. Nu ben ik dan wel niet echt meer te vinden op Laga, maar probeer ik nog wel eens in de zo veel tijd te gaan sporten. Ik moet natuurlijk die bestuurskilo's wel een beetje in bedwang houden ;). 

Verder vind ik het super leuk om gewoon een beetje gezellig met vrienden te chillen of gewoon even lekker niets te doen, maar een feestje meepakken vind ik natuurlijk ook altijd super leuk! 

Voordat ik deze mooie functie mocht vervullen, was ik de commissaris foto / extern bij de PerspiCo van vorig jaar. Dit was een super leuke functie en daarnaast ook echt een fantastische commissie. 

Mocht je verder nog vragen aan mij hebben, kan je me altijd mailen op secretaris@variscopic.nl of je kan natuurlijk even langskomen op het hok! 

Liefs, 

Floor 

Bedrijven

VvAAABN AMRO