Marijn Elisa van der Graaf

Lieve leden,

In 2015 heb ik gekozen om de studie Klinische Technologie te gaan studeren en te verhuizen naar de 'grote' stad Delft. Een hele overgang, want ik ben opgegroeid in Limmen, een klein dorpje in de buurt van Castricum en Alkmaar. Gelijk tijdens het eerstejaarsweekend ben ik in contact gekomen met Variscopic en heb ik m'n studievrienden ontmoet met wie ik nu al 3 jaar studeer. Ik studeer met veel plezier, maar hou ook van lekker eten, Formule 1 kijken (al val ik vaak bij het middenstuk wel in slaap) en mooiweer-roeien.

Gelijk in mijn eerste jaar besloot ik actief te worden bij deze mooie studievereniging en heb ik Heartbeat georganiseerd. In de jaren daarna heb ik de NuBeCo en de LuCieTropie gedaan, waar ik bij de laatste ben blijven plakken als QQ'er. Ook zal ik dit jaar de ParenDiCo en de SenescenCie begeleiden.

Ik zal dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs vervullen. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor docenten en studenten voor vragen en klachten en zal ik de studenten vertegenwoordigen bij verschillende onderwijs- en opleidingsoverleggen. Ook zal ik samen met de studentenpanels en de TM-raad kijken hoe het onderwijs nog beter kan. 

Mocht je vragen hebben over het onderwijs, over Variscopic of heb je zin om theetjes te drinken kom dan vooral langs op het hok! Mailen mag ook, je kunt me bereiken via onderwijs@variscopic.nl

Liefs,

Marijn

Bedrijven

VvAAABN AMRO