Mathies Rondagh

Lieve Leden,

In 2016 ben ik begonnen aan de mooiste opleiding van Nederland namelijk Klinische Technologie! Voor die tijd heb ik 18 jaar lang in Amsterdam gewoond, wat nog steeds als mijn thuis voelt. Delft ben ik echter de afgelopen jaren enorm gaan waarderen. Eerlijk is eerlijk Delft heeft een leukere studentencultuur dan Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de Amsterdam Arena want Ajax dat is mijn club, iedere thuiswedstrijd ben ik dan ook aandachtig toeschouwer. Verder ben ik op de maandagavond te vinden op het voetbalveld om lekker een potje te voetballen en de conditie op peil te houden.

Voordat ik bestuur ben gaan doen bij S.V.K.T. Variscopic heb ik in verschillende commissies gezeten namelijk de EpiCie en de OraCo. In beide commissies had ik de functie als voorzitter. Dit is natuurlijk de allerleukste functie om te mogen doen! De toekomst van Klinische Technologie ziet er rooskleurig uit zeker omdat wij tegenwoordig ook in de wet BIG(Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) zijn opgenomen. De klinisch technoloog mag vijf voorbehouden medische handelingen zelfstandig uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat afgestuurde studenten klinische technologie veel makkelijker aan banen komen in multidisciplinaire teams in het ziekenhuis.  

Dit jaar zal ik als voorzitter van het vijfde bestuur der S.V.K.T. Variscopic mij keihard inzetten om de vereniging naar een hoger niveau te tillen en de opleiding klinische technologie meer naamsbekendheid te geven. Tevens ben ik QQ’er van de VariSki en D.K.T.P wat enorme leuke commissies zijn. Mocht je vragen hebben of zin om gezellig te kletsen, kom gezellig langs op het hok want voor een goed gesprek ben ik altijd in. Mailen mag ook altijd via voorzitter@variscopic.nl

Liefs,

Mathies Rondagh

Bedrijven

VvAAABN AMRO