Thomas Jacob Poldervaart

Lieve leden,

Als Commissaris Externe Betrekkingen (een hele mond vol) zet ik me dit jaar in om zoveel mogelijk contacten voor de vereniging te krijgen. Sponsoring, sprekers en studieverbreding zijn allemaal zaken die hierbinnen vallen. Een flink deel van mijn tijd ben ik dan ook aan het mailen en bellen of bezoek ik congressen, allemaal om nieuwe partners en visitekaartjes te verzamelen. Zo kunnen onze studenten leren wat allemaal mogelijk is met onze studie en kan de buitenwereld leren wie wij zijn. Klinkt mooi, maar uiteindelijk gaat het maar om één ding: GELD!

Voordat ik Commissaris Externe Betrekkingen werd, heb ik echter een heel pad afgelegd. Ik ben opgegroeid in het pittoreske Gouda waar ik een leuke jeugd heb gehad. In 2016 ben ik Klinische Technologie gaan studeren en ben gelijk actief geworden bij Variscopic. Eerst als heb ik als voorzitter van de PerspiCo geholpen een vonkend jaarboek in elkaar te zetten en daarna heb ik als Commissaris Promo & Lezingen (weer zo’n lange functienaam) bij de OraCo met mijn commissie allemaal educatieve activiteiten georganiseerd.

Naast mijn studie ben ik ook altijd blijven basketballen (nou ja, zo veel mogelijk dan) bij de studentenbasketbalvereniging Punch (wij waren eerst volleybal!). Aangezien koken en eten ook twee grote hobbies van me zijn, komt die sport goed van pas tegen de bestuurskilo’s. Ik houd ook van chillen met vrienden en huisgenoten, lezen, schrijven, bordspellen, meeblèhrmuziek (Mathies is alleen niet altijd blij als ik meezing) en nog veel meer.

Mocht je verder nog vragen hebben over mij, extern zijn of wat dan ook, kan je altijd langs komen op het hok om gezellig te kletsen of een mail sturen naar extern@variscopic.nl!

Liefs,

Thomas

Bedrijven

VvAAABN AMRO