DonaCie

De DonaCie is de goededoelencommissie van Variscopic. Dit is het tweede jaar dat we bestaan, en na een sterk eerste jaar zijn we natuurlijk van plan om dit jaar nóg meer geld binnen te halen voor ons goede doel. Dit jaar zetten we ons in voor ‘Stichting Semmy’, en we zullen veel afwisselende activiteiten organiseren om samen met jullie zo veel mogelijk geld in te zamelen.
Stichting Semmy is opgericht door de ouders van Semmy, naar aanleiding van zijn overlijden aan hersenstamkanker. Waar de genezingskans bij andere vormen van kinderkanker in de afgelopen decennia sterk is gestegen, is de genezingskans van een hersentumor helaas nog steeds vrijwel 0%. Hier moet natuurlijk iets aan gedaan worden. Stichting Semmy ondersteunt het onderzoek naar nieuwe behandelingen, met veel klinisch technologische raakvlakken.
Velen van jullie hebben vast gehoord van de nagellakactie van Tijn, waarmee hij 2,5 miljoen heeft opgehaald voor Stichting Semmy. Ook wij zullen acties zoals “lakken met KT-chicks” organiseren, en nog veel meer.
Samen dragen we bij aan een betere toekomst voor kinderen met hersenstamkanker!

Liefs,
DonaCie ’17-‘18
"Cor auri"

Leden DonaCie
Voorzitter Lauren Coopmans
Secretaris Mette Lindhout
Penningmeester Veerle van Zon
Commissaris Promo Feline Steup
Commissaris Extern Lilo Crasborn
QQ'er Judith van der Bie
Contact donacie@variscopic.nl

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethon