NuBeCo

Lieve (aankomende) KT’ers, 

Wij zijn de NuBeCo en hebben de eer om het EersteJaarsWeekend (EJW) van de studievereniging Variscopic te organiseren. We gaan ons dit jaar in bloed (‘vo), zweet en tranen werken om een geweldig EJW voor het studiejaar 2020/2021 neer te zetten.

Tijdens dit weekend organiseren wij allerlei activiteiten zoals kennismakingsspellen, de cantus (waar we mee brullen) en een typisch Delfts themafeest. De aankomend eerstejaars leren niet alleen al hun mede-KT-studenten kennen, maar ook een aantal van de ouderejaars. Ze komen verder alles te weten over wat de studievereniging te bieden heeft, zoals alle commissies en activiteiten.

Dit jaar zal het EJW er iets anders uitzien en voornamelijk digitaal zijn. Maar ook tijdens de coronacrisis zullen we ervoor zorgen dat het EJW zo goed mogelijk wordt neergezet! Met als doel om jou de best mogelijke introductie te geven waarbij je je medestudenten en de studievereniging leert kennen! Op 18 en 19 augustus 2020 zal komend EJW plaatsvinden dus houd allemaal deze data vrij!  Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en zien je dan!!

Klik hier voor meer informatie over het EJW zelf!

Liefs,

de NuBeCo

Leden NuBeCo
Voorzitter Veerle Veger
Secretaris Sebastiaan Deij
Penningmeester Bram Schalkwijk
Commissaris Activiteiten Caitlyn 
Commissaris Mentoren Dafne Dijkman
Commissaris Logistiek Jayanti Pos
QQ'er Hilco Smit
Contact  nubeco@variscopic.nl

 

Bedrijven

Medical DeltaVvAA