NuBeCo

Lieve (aankomende) KT’ers, 

Gefeliciteerd! Je hebt de pagina van de NuBeCo gevonden. Lees snel verder voor meer info over ons en het eerstejaarsweekend (EJW)!

Wij organiseren het EJW, en we zijn daarmee uiteraard de allerleukste commissie van Variscopic. Tijdens het weekend zorgen we ervoor dat er genoeg activiteiten zijn (zoals een cantus en een geweldig feest) om je aankomend medestudenten goed te leren kennen. Daarbij laten we je zien wat voor ontzettend leuke vereniging Variscopic is wat ze verder te bieden heeft. Ook weet je aan ‘t einde van het weekend hoe je een echte KT’er moet zijn. 

Ook in deze tijden doen we er alles aan om een zo leuk mogelijk EJW neer te zetten. We hopen dat het dit jaar volledig fysiek kan, maar we zijn ook bezig met een online versie en een combinatie van de twee! Hoe dan ook gaan we een leuke tijd hebben en zullen we er voor zorgen dat je zo veel mogelijk nieuwe studenten leert kennen. 

Wie wil dit nou niet meemaken?! Houd het weekend van 13-14-15 augustus vrij en houd je mail in de gaten voor de inschrijving van dé kickstart van je studietijd!

Liefs, NuBeCo 20’/21’


 

Leden NuBeCo
Voorzitter Evi Ritmeester
Secretaris Folkert Joosten 
Penningmeester Stan van Hooft 
Commissaris Activiteiten Tim Kortman
Commissaris Mentoren Benthe Burema
Commissaris Logistiek Timo Sips
QQ'er Annelot Muntinga
Contact  nubeco@variscopic.nl