NuBeCo

Ergens in juni heb je eindelijk het lang verwachte mailtje van de DUO mogen ontvangen: je bent geselecteerd voor de mooiste studie van heel Nederland: Klinische Technologie. Vanaf komend studiejaar zal je gaan studeren aan drie top-universiteiten: Delft, Leiden en Rotterdam. Waarschijnlijk ga je op kamers wonen, ver weg van je ouders. Daarnaast rol je ook het studentenleven in, wat veel feestjes en vooral veel nieuwe vrienden betekent.
Dit alles is natuurlijk een enorme overgang van de middelbare school. Gelukkig zijn wij als NuBeCo er om te zorgen dat jullie studententijd een vliegende start zal maken. Wij zijn de officiële EersteJaarsWeekend-commissie van Variscopic. Het EersteJaarsWeekend (EJW) staat in het teken van kennismaking met de studie, studiegenoten, ouderejaars, de commissies en het bestuur der Variscopic, maar vooral héél veel gezelligheid! Dit jaar zal het EJW van Klinische Technologie plaatsvinden op 17, 18 en 19 augustus 2018, dus zet dit alvast in je agenda!
Wat we precies gaan doen tijdens dit weekend blijft nog een verrassing, maar om alvast een klein beetje te spoilen gaan we jullie o.a. het geweldige lied der Klinisch Technologen leren, samen met de anti-liederen voor de andere (minder leuke) studies. Natuurlijk komen er ook studie-gerelateerde onderwerpen aan bod, en leer je feesten als nooit tevoren.
Na het EJW staat de fantastische feestweek van de nieuwe studenten in Delft op de planning: de OWee. Tijdens het EJW vorm je met je studiegenootjes een OWeegroepje. Elk OWeegroepje krijgt twee ouderejaars KT’ers als mentor, en samen ga je deze fantastische week beleven. Tijdens de OWee maak je kennis met Delft, en uiteraard ook met het studentenleven. Hier horen activiteiten bij zoals een biercantus, een Delft city challenge en feesten op de vele verenigingen. Daarbij is het belangrijk dat je KT met trots vertegenwoordigt met de aangeleerde liederen.
Het EJW en de OWee bieden een uitgelezen kans om in één week al je studiegenootjes te leren kennen en zo een geweldige start van je studententijd te beleven.Tot 17 augustus!

Liefs,

NuBeCo ‘17-’18

Leden NuBeCo
Voorzitter Stijn van Weegberg
Secretaris Liza Kurucz
Penningmeester Edwin Klinkenberg
Commissaris Activiteiten Yasmin Ben Azouz
Commissaris Extern Roza Weinzierl
Commissaris Logistiek Merel van der Marel
QQ'er Luuk Bolhuis
Contact  nubeco@variscopic.nl

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonStaffYou