NuBeCo

In april wist je het stiekem al, maar in juni is dan eindelijk ook het langverwachte berichtje binnengekomen! Niet alleen ben je geslaagd, maar je mag ook beginnen aan de mooiste studie die er is: Klinische Technologie. Natuurlijk is beginnen aan je studententijd best spannend, daarom zijn wij, de NuBeCo, er om jouw studententijd de fantastische start te geven die het verdient!

Eerst maar eens even onszelf voorstellen. Wij van de NuBeCo zijn de officiële EersteJaarsWeekend-commissie van de studievereniging Variscopic. Wij organiseren het EJW (EersteJaarsWeekend) voor alle aankomende studenten Klinische Technologie van het studiejaar 2019/2020. Op dit weekend leer je niet alleen al je mede-KT-studenten kennen, maar ook de ouderejaars en alles wat de studievereniging nog meer te bieden heeft zoals alle commissies en activiteiten.

De volledige invulling van het EJW is nog een verrassing, maar jij zal na dit weekend met al je medestudenten het geweldige lied der Klinisch Technologen vol trots en uit volle borst kunnen zingen (lees: schreeuwen) naar alle andere (minder mooie) studies in Delft. Uiteraard is dit weekend niet alleen maar bedoeld voor studie-gerelateerde activiteiten en zal je de beroemde Delftse themafeesten eindelijk zelf meemaken!

Het EJW zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 augustus 2019 dus houd deze data vrij! Ook maak je in dit weekend jouw eigen groep van tien aankomend KT-ers waarmee je de OWee (introductieweek van Delft) gaat lopen om de stad en het studentenleven te leren kennen. Dit gaat uiteraard onder begeleiding van twee ouderejaars KT-mentoren die alle hoogtepuntjes van het studentenleven in Delft al kennen.

Het EJW en de OWee geven jou een uitgelezen kans om in één week al je studiegenootjes te leren kennen en op deze manier vliegend jouw studententijd in te gaan! Wij kijken er zeer naar uit en we zien je graag op 16 augustus!

Liefs,

de NuBeCo

Leden NuBeCo
Voorzitter Killian Zijlstra
Secretaris Liesje Mijnders
Penningmeester Lalot Gunneman
Commissaris Activiteiten Paul van der Kleij
Commissaris Extern Roald van der Steen
Commissaris Logistiek Veerle van Zon
QQ'er Floor Smits
Contact  nubeco@variscopic.nl

 

Bedrijven

VvAAABN AMRO