OraCo

Wij zijn de OraCo ‘17-‘18, de commissie van Klinische Technologie die jullie een beter beeld gaat geven van jullie mogelijke carrièrekansen. Kortom de toekomstcommissie, herkenbaar aan onze blauwe pantalons en wit geborduurde hemden. We bestaan dit jaar uit twee heren en drie dames. Dit jaar gaan wij ons inzetten om voor jullie de leukste carrière gerelateerde activiteiten te organiseren en een beter beeld te geven van jullie toekomst! Wij zijn dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van de studiegerelateerde lunchlezingen, case-middagen, speeddaten met TG’ers en een excursie, om jullie te helpen oriënteren in het vakgebied van de Klinisch Technoloog, en erachter te komen wat wij precies kunnen betekenen.

Die vraag krijgen we vaak: ‘Wat doet de Klinisch Technoloog?’ Wij gaan jullie opties bieden om wat meer inzicht te krijgen in het antwoord op deze vraag, en om jullie te verdiepen in nieuwe, interessante ontwikkelingen. Dit gaan we doen door middel van verschillende lezingen over verschillende aspecten van de techniek in de gezondheidszorg, waarbij je tijdens de lunch, genietend van een broodje, kunt luisteren naar de verhalen van degenen die ons voor gingen.

Er staat nog meer op de planning, maar dat houden we nog even als verrassing! Houd de facebook en de website in de gaten voor onze evenementen, want wij gaan er alles aan doen om er een prachtig jaar van te maken!

Liefs,

OraCo ’17-‘18
Voor de KToekomst!

Leden OraCo
Voorzitter Mathies Rondagh
Secretaris Yvette Sol
Penningmeester/ Vice Extern Marit Verboom
Commissaris Promo / Lezingen Thomas Poldervaart
Commissaris Extern / Vice Penningmeester Marlein Vogels
QQ'er Luuk Bolhuis
Contact oraco@variscopic.nl

 

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethon