ParenDiCo

Lieve KT’ers,
Wij zijn de ParenDiCo en organiseren dit jaar voor alle eerstejaars studenten de ouderdag en broers- en zussendag! Op deze dagen zal je familie er eindelijk achter komen wat je nou écht studeert. 

Vrijdag 20 januari trappen we af met de broers- en zussendag. Hier zijn alle broers en zussen van eerste- én tweedejaars welkom. Neem dus je broertje mee om hem te laten zien waar de beste snacks op de TU gehaald kunnen worden en daag je zus uit in de pubquiz! Onder het genot van een KThee-tje en ander lekkers zullen de broers en zussen meer leren over het studeren in drie steden, wat ze moeten doen als iemand bewusteloos is en waarom klinische technologie toch leuker is dan geneeskunde.

Op vrijdag 9 juni mogen de ouders eindelijk langskomen op de TU om de professoren het hemd van het lijf te vragen. Na deze dag zullen ze jou nooit meer kunnen vragen wat je nou studeert, ideaal! Speeddate met de professor ;) en leer je ouders de belangrijkste afko’s. Weten zij aan het eind waar de ‘bema’ is en kunnen ze je na deze dag de ‘itakru’ aangeven bij het koken?

Als commissie zijn we nu druk bezig met de voorbereidingen, het enige wat jullie hoeven te doen is 20 januari en 9 juni rood te kleuren op de agenda! 
Wij hebben er in ieder geval al hart(‘vo)stikke veel zin in! 

Liefs en tot dan!    
ParenDiCo ’22-’23
Arbor mala, mala mala!

Voorzitter Thijmen Doeleman
Secretaris Yvonne van den Akker
Penningmeester Stijn van der Laan
Commissaris Draaiboek Lise van de Groep
Commissaris Promo Sofie de Ruiter
QQ'er Famke Jongma
Contact parendico@variscopic.nl

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonSiemens Healthineers