ParenDiCo

Lieve KT’ers,

Wij zijn de ParenDiCo en organiseren dit jaar voor alle eerstejaars studenten de ouderdag en VVV'tjes-dag, zodat jullie familieleden en VVV'tjes eindelijk begrijpen wat KT écht inhoudt. Vrijdag 18 februari 2022 is het feest voor de VVV'tjes. Waan je in het leven van een KT-student en reis tussen onze drie steden; Delft, Leiden en Rotterdam. Doe mee met onze informatieve doe-sessies waarin je niet alleen eigenhandig kennis kan opdoen met alle technieken die wij gebruiken, maar ook het sociale deel van de studie mee kan maken. Wij zorgen ervoor dat onze VVV'tjes een onvergetelijke dag als KT’er beleven. 
Op vrijdag 3 juni 2022 zal het stokje worden doorgegeven aan de ouders en mogen zij zich gaan verdiepen in onze studie. Ook deze dag is gebaseerd op de drie KT-steden. Aan de hand van lezingen van gastsprekers en interactieve quizzen zullen alle aspecten van Klinische Technologie belicht worden en wie weet kunnen onze ouders aan het einde van de dag nog een beetje mee brabbelen in het Latijn.

Wij zijn vol enthousiasme aan de slag gedaan en met diverse ideeën gekomen om van beide dagen een groot succes te maken, zelfs als er heel, heel misschien nog online evenementen bijzitten. 

Wij hebben er in ieder geval al zin in! Tot dan!

Lieve groetjes,

ParenDiCo

Voorzitter Piotr van Dijk
Secretaris Fleur Leenheer
Penningmeester Tamara van 't Verlaat
Commissaris Draaiboek Joep de Waart
Commissaris Promo Lucas Paasschens
QQ'er Linde Zegwaard
Contact parendico@variscopic.nl