Gezelschap van Oud-Leden

Via het Gezelschap van Oud-Leden (GvOL) kan iedereen die ooit lid is geweest bij S.V.K.T. Variscopic verbonden blijven met de vereniging. Wanneer je bent afgestudeerd aan Technical Medicine of langer dan één jaar staat uitgschreven bij de opleiding kan je lid worden van het GvOL.

Bij lidmaatschap van het GvOL heb je de keuze tussen twee pakketten. Bij lidmaatschap van één van beide pakketten behoudt u de mogelijkheid om zonder termijn te wisselen van pakket.

Pakket 1: onbetaald lidmaatschap.
Met dit pakket worden uw gegevens bewaard en krijgt u halfjaarlijks een nieuwsbrief via de mail. Deze nieuwsbrief is gericht op het GvOL en alumni en omvat updates vanuit de studievereniging en de opleiding, andere nieuwtjes en interessante evenementen. Ook is deelname mogelijk aan de jaarlijkse alumni- en oud-leden activiteit.

Pakket 2: betaald lidmaatschap.
Met dit pakket worden uw gegevens bewaard en dient u jaarlijks €10,- te betalen. Ook bij dit pakket krijgt u de halfjaarlijkse nieuwsbrief. Daarbij kunt u deelnemen aan alle activiteiten van S.V.K.T. Variscopic, ook de jaarlijkse alumni- en oud-leden activiteit. Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om het verenigingstijdschrift thuisgestuurd te krijgen. 

Optioneel: Jaarboek
Bij beide pakketten is er nog de optie om het jaarboek thuisgestuurd te krijgen. Deze optie bedraagt €10,- per jaarboek.

Bedrijven

Medical DeltaVvAAABN AMRO