Gezelschap van Oud-Leden

Via het Gezelschap van Oud-Leden (GvOL) kan iedereen die ooit lid is geweest bij S.V.K.T. Variscopic verbonden blijven met de vereniging. Wanneer je je uitschrijft bij de vereniging of afgestudeerd bent aan Technical Medicine kan je lid worden van het GvOL. Zo kunnen oud-leden op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen binnen de vereniging en de studie, maar ook van ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Via de reünistenactiviteiten kan ook contact worden gehouden met andere oud-leden, collega's en studenten. Vanuit de studieverenigingen kan contact worden gelegd met oud-leden voor bijvoorbeeld interessante carrière-evenementen of stagemogelijkheden.

Bij lidmaatschap van het GvOL heb je de keuze tussen twee pakketten. Bij lidmaatschap van één van beide pakketten behoudt u de mogelijkheid om zonder termijn te wisselen van pakket.

Pakket 1: onbetaald lidmaatschap.
Met dit pakket worden uw gegevens bewaard en krijgt u halfjaarlijks een speciale nieuwsbrief via de mail. Deze nieuwsbrief is gericht op de leden van het GvOL en omvat updates vanuit de studievereniging en de opleiding, andere nieuwtjes en interessante evenementen. Ook is deelname mogelijk aan de jaarlijkse en oud-leden activiteit.

Pakket 2: betaald lidmaatschap.
Met dit pakket worden uw gegevens bewaard en dient u jaarlijks €10,- te betalen. Ook bij dit pakket krijgt u de speciale halfjaarlijkse nieuwsbrief. Daarbij kunt u deelnemen aan alle activiteiten van S.V.K.T. Variscopic, ook de jaarlijkse oud-leden activiteit. Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om het verenigingstijdschrift thuisgestuurd te krijgen. 

Optioneel: Jaarboek
Bij beide pakketten is er nog de optie om het jaarboek thuisgestuurd te krijgen. Deze optie bedraagt €10,- per jaarboek.

Klik hier om lid te worden!

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonABN AMROSiemens Healthineers