Nieuws

Business kansen in medische technologie

18 mei 2018

De Pontes Medical Expertmeeting is hét moment in het jaar waarin technici, medisch specialisten en investeerders samen komen in een academisch ziekenhuis om de snelheid van innovatie te bevorderen. De volgende onderwerpen staan dit jaar centraal:
 

Technologie voor bewegen
Hoe kan medische technologie de patiënt helpen om sneller en vaker uit bed te komen om medische complicaties te voorkomen? Medical devices vormen een belangrijk onderdeel van de oplossing om verantwoord bewegen te realiseren.

 

Technologie voor preventie
Met sensortechnologie wordt steeds meer mogelijk als het gaat om preventie in de zorg. Zo zullen we in de nabije toekomst voorgangers van ziektes kunnen detecteren; een burn-out voorspellen en tot 80% van de hart- en vaatziekten volledig kunnen voorkomen.

 

Amsterdam Skills Centre (ASC)
Het ASC zal tot de top van de trainings- en opleidingscentra in Europa gaan behoren. Op deze plek zullen zorgprofessionals hun skills en de patiëntveiligheid verbeteren, ondersteund door state-of-the-art-technologie.


Beschikt u over de kennis en kunde om technologie toe te passen in een ziekenhuisomgeving? Kom dan op 5 juli naar de Pontes Medical Expertmeeting in het VUmc, Amsterdam.

Bezoek onze website voor meer informatie.