Nieuws

Prof. Dr. Frank Willem Jansen nieuwe voorzitter Medical Delta

01 oktober 2020

Per 1 oktober zal prof. dr. Frank Willem Jansen de rol van voorzitter van de Medical Delta op zich nemen. 

De Medical Delta brengt drie univeristeiten, twee universitair medisch centra, vier hogescholen, overheden, bedrijven, zorginstellingen en andere partijen in Zuid-Holland samen. De Medical Delta startte in 2019 een groot wetenschappelijk programma, en het doel voor de komende vijf jaar is dat deze onderzoekprogramma's groeien in groeien in omvang en excellentie én technologische oplossingen voor duurzame zorg realiseren. Zo geeft Medical Delta een enorme impuls aan de life sciences & health-sector in Zuid-Holland en in Nederland als geheel.

Frank Willem Jansen is gynaecoloog bij het LUMC. Als Medical Delta hoogleraar is hij vanuit zijn leerstoel 'Implementatie van de minimaal invasieve chirurgische technieken' verbonden aan zowel het LUMC als de TU Delft. 

Wij als Variscopic wensen hem heel veel succes de komende tijd.

Meer weten? Lees het nieuwsartikel van de Medical Delta.