Nieuws

Duurzaamheid en Variscopic

09 maart 2022

Vorig jaar heeft bestuur 7 een start gemaakt met het aanpakken van duurzaamheid in de vereniging. Dit jaar zet bestuur 8 dit uiteraard voort. Er wordt aan verschillende projecten gewerkt zowel binnen de vereniging als in de faculteit. Samen met de andere studieverenigingen binnen 3mE wordt een duurzaamheidsdag opgezet. Hierbij is het idee dat er bedrijven met duurzame aanpak/producten. Deze dag zal plaatsvinden op 23 maart dus stay tuned! Ook wordt er d.m.v. de FSR gekeken naar afval scheiding binnen 3mE. Zo bereiken we met z’n alle een schone samenleving en een Green-mE!

Tot slot zijn we bezig met het inventariseren voor een duurzaamheidsgroep met leden van Variscopic. Hiervoor zijn we op zoek naar KT studenten die affiniteit hebben met duurzaamheid en hierover willen brainstormen samen met andere KT'ers! Het doel van deze groep is om eens in de zoveel tijd samen te komen en samen tot nieuwe ideeën en iniatieven te komen om Variscopic te verduurzamen. Het is geheel vrijblijvend, dus als je eenmalig zou willen sluiten is dat natuurlijk ook helemaal prima. Verder zijn we op zoek naar studenten van BSc1 tot TM3, om een zo divers mogelijke input te krijgen. Ben je geïnteresseerd om de groep meerderemaals of gewoon eenmalig bij te wonen? Laat het ons weten via het formulier op de website!

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonABN AMROSiemens Healthineers