Nieuws

Variscopic wint zilveren duurzaamheidslabel!

31 augustus 2022

Afgelopen jaar heeft Varicopic hard gewerkt aan het verduurzamen van de vereniging. Zo is er een duurzaamheidsgroep opgericht, een succesvolle duurzaamheidsdag georganiseerd in samenwerking met GreenME, Leeghwater en Froude en wordt duurzaamheid bij alle Variscopic activiteiten betrokken. Wist je dat er vanaf nu vegan snacks te halen zijn op het hok? Wist je dat alle maaltijden altijd vegetarisch (of veganistisch) zijn? Wist je dat er gebruik wordt gemaakt van duurzaam papier? (Ook natuurlijk beschikbaar voor alle leden.) Door GreenTU wordt er ieder jaar een duurzaamheidslabel gemaakt voor studieverenigingen om hun vereniging te verduurzamen. Al onze duurzame intiatieven hebben ervoor gezorgd dat wij met trots kunnen zeggen dat Variscopic het zilveren duurzaamheidslabel heeft gewonnen! 

 

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonABN AMROSiemens Healthineers