Nieuws

Eerstejaarsweekend (EJW)

16 september 2022

Dit jaar zijn wij 19 t/m 21 augusutus op eerstejaarsweekend geweest in het verre Zuid-Limburg. Om 15:00 kwamen de eerstejaars aan na een lange tocht... Gelijk gingen de witte shirts aan, waarop de namen geschreven werden en begonnen ze aan de kenningsmakingsspellen. De dag werd afgesloten met de biercatus, waar iedereen z'n longen uit zijn lijf zong. De volgende dag werden de nog gapende eerstejaars naar buiten gesleept om te starten aan de ochtendgymnastiek, gegeven door niemand minder dan kandidaatsbestuur 9. Rondjes rennen, kruiwagen lopen, bokje springen en natuurlijk de plank wedstrijd. Daarna was het weer tijd voor de middagsspellen (piratenschip stormbaan aanwezig!) en om af te koelen in het watergevecht. De laatste avond hebben we gefeest tot in de late uren bij dé piraten themaparty. Zondag ochtend was het dan alweer tijd om in te pakken en met de bus weer terug richting Delft te gaan.  

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonABN AMROSiemens Healthineers