U bent hier:

Nieuws

25/01/2023

Jawel, het Clinical Career Event komt eraan. Dit is aankomend jaar hét carrière evenement voor KT’ers, TM’ers en andere medisch-technisch geïnteresseerde studenten organiseren. Deze mooie dag zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2023. Op deze dag zal duidelijk worden welke mogelijkheden er allemaal zijn na het afronden van je studie. Er zal een informatiemarkt zijn met verschillende bedrijven en werkgevers die je kunnen vertellen wat je bij hun zou kunnen betekenen. Er zullen sprekers zoals afgestuurde TM’ers komen die wat gaan vertellen over hun carrièrepad. Op deze manier is het mogelijk om in aanraking te komen met de arbeidsmarkt en wij hopen zo jullie te prikkelen en te inspireren over de toekomstmogelijkheden van dit vakgebied.

Volg de Instagram en LinkedIn voor de meest actuele informatie, de inschrijvingen openen binnenkort.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie in maart te zien tijdens het evenement en op de borrel achteraf!

 Instagram

 Linkedin

Sponsoren