U bent hier:

Vertrouwensmentor

De vertrouwensmentoren van Klinische Technologie/S.V.K.T. Variscopic zijn de bereiken op: vertrouwensmentor@variscopic.nl. 

Wat is een vertrouwensmentor?

Een vertrouwensmentor is een luisterend oor aan wie je je verhaal kwijt kan. Als je ergens mee zit kunnen zij je opvangen en doorverwijzen naar de juiste plek. Zij hebben hiervoor een training gehad van de externe vertrouwenspersoon van de TU Delft. Je kan laagdrempelig contact met ze opnemen, over alles wat je bezig houdt. Dit kan dus bijvoorbeeld gaan over studiestress, prestatiedruk, of als je niet zo lekker in je vel zit en je hier met iemand over wil praten. Ook als je ongewenst gedrag hebt ervaren, zoals discriminatie, intimidatie of pesten, kun je contact opnemen.

De vertrouwensmentoren zijn: Merlyn Lenssen en Abel van Stiphout. Hieronder zullen zij zichzelf even voorstellen:

Merlyn Lenssen

Heyy,
Ik ben Merlyn, ik ben 21 jaar en ik ben nu derdejaars student Klinische Technologie. Naast KT doe ik aan wedstrijdroeien bij Proteus en ben ik verder ook actief op de vereniging. Als ik niet roei vind ik het nice om chill een serie te kijken en vooral niks te doen of afspreken met vrienden. Als je ergens mee zit of je twijfelt of je een berichtje wil sturen, stuur vooral een berichtje en dan kunnen we een afspraak maken om er een keertje over te praten.

Abel van Stiphout

Hallo allemaal!
Ik ben Abel, 23 jaar en woon in ons prachtige Delft. Ik ben tweedejaars Technical Medicine student, en loop dus momenteel mijn TM2 stages. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te voetballen dan wel voetbal te kijken, of een biertje te doen op het terras.
Als je ergens mee zit, stuur vooral een berichtje. Dit kan echt om alles gaan, ik luister graag naar je en help je graag verder.

Let op: Heb je vragen over je eigen studieloopbaan? Neem dan contact op met de studieadviseurs van 3mE via; studieadviseurs-3me@tudelft.nl 

Sponsoren