Vertrouwensmentor

De vertrouwensmentoren van Klinische Technologie/S.V.K.T. Variscopic zijn de bereiken op: vertrouwensmentor@variscopic.nl. 

Wat is een vertrouwensmentor?
Een vertrouwensmentor is een luisterend oor aan wie je je verhaal kwijt kan. Als je ergens mee zit kunnen zij je opvangen en doorverwijzen naar de juiste plek. Zij hebben hiervoor een training gehad van de externe vertrouwenspersoon van de TU Delft. Het gaat voornamelijk om gevallen van ongewenst gedrag, daaronder verstaan we onder meer:
- Discriminatie
- (Seksuele) Intimidatie
- Geweld en/of agressie
- Stalking
- Pesten

De vertrouwensmentoren zijn: Heleen Klapwijk en Abel van Stiphout. Hieronder zullen zij zichzelf even voorstellen:

Heleen Klapwijk

Hoi hoi!
Ik ben Heleen, ik zit in mijn derde jaar van Klinische Technologie. Daarnaast ben ik actief bij de volleybal vereniging Punch en doe ik aan theater. Mocht je me iets willen vragen of iets bij me kwijt willen, schroom dan niet om me een berichtje te sturen.

Abel van Stiphout

Hallo allemaal!
Ik ben Abel, 21 jaar en woon in ons prachtige Delft. Ik ben inmiddels vierdejaars KT student, en als alles goed gaat heb ik aan het eind van dit studiejaar mijn bachelor binnen. Volgend jaar ga ik verder met de master Technical Medicine. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te voetballen dan wel voetbal te kijken of een biertje te doen op het terras. Als vertrouwensmentor hoop ik laagdrempelig een luisterend oor te bieden waar nodig, waarbij vertrouwen en integriteit hoog in het vaandel staan.

Let op: Heb je vragen over je eigen studieloopbaan? Neem dan contact op met de studieadviseurs van 3mE via; studieadviseurs-3me@tudelft.nl 

Bedrijven

Medical DeltaVvAAAethonABN AMROSiemens Healthineers