U bent hier:

Lid worden van Variscopic

 

Wat leuk dat je er over nadenkt om lid te worden bij Studievereniging Klinische Technologie Variscopic. Als lid van Variscopic mag je meedoen aan alle activiteiten en krijg je korting op studieboeken.

Om je lidmaatschap te kunnen voltooien, hebben wij een aantal gegevens van je nodig. Daarnaast dien je ingeschreven te zijn bij de studie Klinische Technologie of Technical Medicine. Ben je schakelstudent en ben je van plan om de master Technical Medicine te gaan doen? Neem dan contact op met secretaris@variscopic.nl.
Ook dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, de statuten en het huishoudelijk regelement van de vereniging.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens


Contactgegevens
Algemene voorwaarden en privacybeleid

Klik hier om de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacybeleid te lezen.Lid worden bij VvAA

VvAA is het grootste netwerk van zorgverleners van Nederland, met meer dan 125.000 leden. Met jouw lidmaatschap ben je onderdeel van ons grote netwerk en heb je toegang tot alle ledenvoordelen. Meer informatie vind je op www.vvaa.nl/student.

Als je lid wordt van VvAA, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat Variscopic mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.

* De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar www.vvaa.nl/vereniging-vvaa.  

* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar www.vvaa.nl/privacybeleid


Betalingsverplichting

Om lid te worden van Variscopic, vragen wij eenmalige lidmaatschapskosten van €20,-. Dit bedrag kun je overmaken op:

NL92 INGB 0006 5066 76 t.n.v. Studievereniging Klinische Technologie Variscopic

Daarnaast kunnen nieuwe leden er ook voor kiezen om dit via automatische incasso in oktober te laten afschrijven. Hiervoor moet op de eerste dag van het collegejaar een verklaring ondertekend worden. 

Je kunt ook langskomen op het bestuurshok om te pinnen bij onze penningmeester (excl. transactiekosten).
Sponsoren