U bent hier:

Samenwerkingen voor bedrijven

Variscopic organiseert activiteiten om haar leden inzicht te geven in de verschillende carrièremogelijkheden. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te vinden van wat er zoal georganiseerd wordt! Bent u als bedrijf geinteresseerd in een samenwerking met Variscopic of wilt u meer weten? Mail naar extern@variscopic.nl

Lunchlezing

Iedere vijf weken organiseert variscopic een lunchlezing om de vakkennis van haar leden te verrijken. Een spreker, meestal van een bedrijf, geeft hierbij een lezing van ongeveer 30 minuten en gaat met studenten in gesprek. Op deze manier krijgen de studenten een goed beeld van het bedrijf dat de lezing geeft.

Carrièredag

Één keer per twee jaar organiseert Variscopic een grote carièrredag. De volgende editie zal op 25 april 2015 in het Aula Congrescentrum van de TU Delft plaatsvinden. 300+ KT-studenten zullen hier naartoe gaan om in contact te komen met toekomstige werkgevers en om te zien wat plaatsvind op hun vakgebied. De dag zal beginnen en eindigen met een plenaire sessie namens de studievereniging, universiteiten en hoofdsponsor, waarna de studenten deel kunnen nemen aan verschillende break-out sessies. In deze paralelle sessies kunnen lezingen, workshops en discussies plaatsvinden. Ook zal er op de dag een bedrijvenmarkt zijn, waar de studenten kunnen praten met verschillende organisatie.

Speeddaten met TG'ers

Een keer per jaar organiseert Variscopic het 'speeddaten met TG'ers'! Hier kunnen studenten al hun vragen stellen aan afgestudeerde Klinisch Technologen/Technisch Geneeskundigen. We nodigen afgestudeerden uit die werkend zijn in de kliniek, het onderzoek en het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen studenten erachter komen dat ze na de opleiding verschillende richtingen op kunnen, al hun vragen stellen en er zo achterkomen wat voor richting ze later zelf op willen.

Tijdschrift SCOPE.

Twee keer per jaar, eenmaal in het najaar en eenmaal in het voorjaar, wordt ons tijdschrift  SCOPE. (oplage: 400) uitgebracht. Hierin zijn vele inhoudelijke artikelen te vinden op het vakgebied van medische technologie, maar ook artikelen over interessante stages of bachelor eindprojecten van onze studenten. Het tijdschrift wordt verspreid onder studenten en docenten Klinische Technologie en Technical Medicine en over het Erasmus MC, LUMC en de TU Delft. Als bedrijf is het ook mogelijk om hier een artikel in te plaatsen. De digitale versie van Scope. is te vinden onder het kopje 'vereniging'.

Sponsoren