U bent hier:

EMC

Het Onderwijscentrum

Het Onderwijscentrum (OWC) vormt het middelpunt van de faculteit Geneeskunde van het Erasmus MC. Het biedt ruimte voor het volgen van onderwijs en zelfstudie aan ruim 6000 studenten van de opleidingen Geneeskunde, Klinische Technologie, Nanobiology, Research Masters, PhD, Erasmus MC Academie, Skills lab en Simulatie, Huisartsgeneeskunde en de medisch specialistische vervolgopleidingen.

Het middelpunt van het OWC, het onderwijsplein, biedt meer dan 400 studieplekken. Studenten kunnen hier studeren en gebruik maken van diverse ICT faciliteiten. Het onderwijsplein is omringd door 40 colloquium- en collegezalen. 

Als het druk is, worden er zalen in het OWC opengesteld voor zelfstudie. Vraag ernaar bij het service punt in het OWC!

Ruimte reserveren in het EMC

Via TE reserve kan je een ruimte reserveren in het EMC. Hier vind je de handleiding ervoor. Lees ook de aandachtspunten door! Je mag ze namelijk alleen reserveren voor groepswerk, en probeer niet meer tijd te reserveren dan nodig. 

STiP

STiP staat voor Studie Informatie Portaal. Het Onderwijs Service Centrum heeft STiP opgericht om tegemoet te komen aan de informatiebehoefte van onze studenten. Als student krijg je te maken met vele verschillende websites en systemen. Daarbij kan het lastig zijn om het overzicht te behouden. STiP helpt je verder. Heb je een vraag of weet je niet waar je moet zijn? Raadpleeg STiP en vind snel antwoord.

't Vat

't Vat is de faculteitsbar van het EMC. Hier kunnen drankjes, snacks en tosti's gekocht worden. Ook kan hier koffie en thee gehaald worden. 't Vat is geopend van ma-wo 11:00-18:00, do 11:00-22:00 en vr 11:00-14:30.

Sponsoren